BIZARR

Szeptember 22-én jön a világvége? Már a NASA is reagált

Többször készültünk már a világvégére. Féltünk az ezredfordulótól, a maják jóslatától. Most ismét egy katasztrófa híre borzolja az idegeket. Úgy hírlik, szeptember 22-én egy hatalmas méretû aszteroida vet véget az emberiségnek.
címkék:

Néhány hónapja röppent fel a hír, hogy egy hatalmas aszteroida közelít a Föld felé, melynek becsapódása hihetetlen pusztítást okozhat.

Sokan egyből katasztrófa biztos bunker építésébe kezdtek, arra számítva, hogy ott átvészelik az apokalipszist. De akadtak olyanok is, akik bakancslistát gyártva fergeteges bulizásba kezdtek, mondván az utolsó heteket érdemes kellemesen eltölteni.

A rossz hír az, hogy a mostani végveszély ismét csak egy nagy átverés. Kár a pénzt a nagy búcsúra költeni.

A NASA tudósai ugyanis nem tudtak elmenni a világméretű pánikkeltés mellett és utánajártak a pusztító becsapódásnak. Néhány napja pedig tudósaik a Daily Mail információi szerint hivatalosan is megerősítették, hogy a következő néhány száz évben semmilyen nagyobb méretű aszteroida nem fog a bolygónk felé tartani véget vetve ezzel az emberiségnek.

Azt nem tudni az apokalipszis kirobbantásának híre honnan és kitől származik. Lehet valaki csak egy kis népszerűségre vágyott, vagy beszédtémát akart adni az embereknek.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?