BIZARR

Sokkot kapott a természetfotós, amikor visszanézte saját képeit...

Mûvészi fényképek készültek egy tónál, de a fotós csak otthon vette észre a képein azt a bizarr lényt, ami a víz alól figyelte minden mozdulatát...
  • Szerző: Ripost

Mindenki tisztában van vele, hogy a világtengerek mélye, de még a legkisebb tó is rejtegethet rémisztő dolgokat. Gondoljunk csak a hatalmas tintahalakra, amelyeket a legendákban Krakennek neveznek, és a mélységből felbukkanva hatalmas bálnákat, esetleg egész hajókat rántanak magukkal, vagy akár a skóciai Loch-nessi szörny legendájára, amely szintén a víz mélyén rejtőzik.

Persze manapság már inkább a modernebb rejtélyek villanyozzák fel az embereket, földönkívüliek mélytengeri bázisai, az UFO vízalatti megfelelője az USO, vagy a mutáns szörnyek.

Ezek persze csak legendák, létezésükre igen csekély bizonyíték áll rendelkezésre, legfeljebb egy-egy szemtanú homályos beszámolója. 

Azonban érdemes szem előtt tartani, hogy minden mesének van valami valóságalapja. Valahonnan indul, valamiért életre kelt a történet...

Egy természetjáró férfi az angliai Lancashire megye egyik tavánál művészi fotókat készített, egy a vízen úszó madártollról. A képekkel a harmóniát, nyugalmat és a természet szépségét próbálta visszaadni.

Miután hazatért, és elővette a fotókat, hogy kiválogassa a jobban sikerülteket és egy kis utómunkával feldobja őket, meghűlt az ereiben a vér. Néhány fényképről ugyanis egy bizarr arc bámult rá a víz alól, amit a helyszínen észre sem vett, mert a kompozícióra koncentrált, és a madártollat figyelte. 

 

Ilyen szürreális felvételeket még életemben nem láttam... ráadásul pont én csináltam, és még csak észre sem vettem...

Sokan valamiféle tavi rémségre gyanakodtak, ami csak arra vár, hogy leránthasson valaki a mélybe... de tudjuk, hogy ez csak babonaság. Így születnek a rejtélyes szörnyek történetei...

Minden bizonnyal a véletlenek összjátékának köszönhető a hátborzongató vízalatti arc, de azért így is érdekes...

És ezeket olvastad már?