BIZARR

Rejtélyes dolgot mutatott az időjárási radar Magyarország felett!

Felhőtlen volt az ég, nem esett az eső, mégis villámok csaptak le több helyen is Európában. Pár nappal korábban Horvátország és Magyarország felett is elképesztő anomáliát mutatott az időjárási radar!
  • Szerző: Ripost

Németországban több mint 30 embert vittek kórházba Hoppstädten városában, amikor villám csapott le a derült égből egy junior labdarúgó mérkőzés végén. Lengyelországban egy férfit halálra sújtott, Franciaországban pedig 11 embernek okozott sérülést egy szülinapi partin rejtélyes villámcsapás.

A napokban katasztrofális vihar csapott le Németországban, ahol 1-2 óra alatt annyi eső esett, mint máskor hetek alatt, és hatalmas áradásokat okozott, melyekben többen is meghaltak. De Magyarországon is komoly viharok, esőzés és villámfüggöny volt tapasztalható ugyanakkor.

Tényleg igazak a pletykák és a CERN, az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet kísérletezik az időjárás befolyásolásával, ami a nem várt jelenségeket produkálta? Ilyen, és ehhez hasonló kérdések foglalkoztatják az interneten az összeesküvés-elméletek kedvelőit.

Pár nappal a különös villámok és brutális viharok előtt egy horvátországi időjárási radar képein (radar.eu) elképesztő anomália bukkant fel, ami jórészt Magyarországra is átterjedt! Érdekes módon erről is csak egy amerikai ufóvadászportálról szereztünk információkat. Szerintük különös ufótevékenységről lehet szó, és ha a feltételezésüknek hiszünk, álcázva van. Így nem is csoda, hogy nem látjuk! Ekkora idegen űrhajóval eddig legfeljebb csak a mozikban találkozhattunk...

A felvételeken kör alakban egy hatalmas alakzat látszik, aminek nem kellet volna ott lennie. Szakértők persze egyből a radar meghibásodásával magyarázták a dolgot, azonban hasonló jelenséget már világszerte tapasztaltak a radarképeken. Például legutóbb Svájcban, május 8-án! Vagy pár hónapja egy mexikói radarfelvételen.

Forrás: ufosightingshotspot

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?