BIZARR

Fizetős lesz a Facebook?

Íme, a hivatalos álláspont.
  • Szerző: KM

Drága olvasóink! NEM hivatalos "hirdetést" olvashatnak itt arról, mennyit kell majd fizetnünk a Facebookért a jövőben. Sőt, az sem kizárt, hogy évekre visszamenőleg. Nos, mielőtt elárulnánk a pontos összeget, emlékezzünk meg a hirdetésről, amely futótűzként terjed a közösségi oldalon:

"Hivatalos hirdetés! Megjelent a médiában és a TF1-en, hogy a Facebook belépési díjat kér ezentúl: 5,99€. Annak érdekében, hogy megmaradjon a magánéleti státuszod. Ha bemásolod ezt az üzenetet az oldaladra, ingyenes marad (bemásolni, nem megosztani). Ha nem, holnaptól minden publikációd nyilvánossá válhat. Sőt, a törölt üzenetek vagy a nem engedélyezett fotók is. Végülis, egy egyszerű bemásolás nem kerül semmibe. Ez mostantól hivatalos. Hivatalos, 10.33-tól. A tévé is leadta. A Facebook fizetőssé válik ettől a nyártól. Ha bemásolod ezt a faladra, a fiókod kék lesz és a Facebook ingyenes marad számodra. Add tovább ezt az üzenetet, ha nem, a fiókodat törlik."

Nem. Nem fogunk nekiállni boncolgatni, javítani a helyesírási hibákat, megfejteni a sorok értelmét. Nem. Egész egyszerűen azért, mert az az összeg, amelyet a Facebookért és a Facebooknak a jövőben fizetnünk kell majd, igenis, mindenki számára előteremthető kell, hogy legyen!

NEM hivatalos forrásból ugyanis megtudtuk, ez az összeg:

0, azaz nulla!!!