BIZARR

30 ezer rubel volt a tét: Ezt tette érte a rettegett orosz pofonkirály

A pofonra a többség hajlamos legyinteni egyet, pedig, ha egy jól megtermett férfi arcon csap egy másikat, abból akár komoly baj is lehet. Az oroszok igencsak meghökkentő erőpróbáján sokszor rá is kell számolni a legyőzött félre...
címkék:
  • Szerző: jd

Két férfi áll egy asztal két oldalán, körben hatalmas tömeg, mint bármilyen sportversenyen; a játékvezető visszaszámol, int – majd a két nagydarab férfi egy ideig mogorván méregeti egymást, és először az egyik csap le egy hatalmas maflást a másiknak, aztán a másik versenyző nyitja ki a pofonládát.

Az ütés ereje már abból is látszik, ahogy az ellenfél feje elmozdul. A verseny győztese, Vasiliy Kamostkij azonban akkora pofonokat osztott az ellenfeleinek, hogy azok megszédültek, csoda, hogy állva maradtak.

Vasiliy a verseny alatt komoran kiállt minden ütést, és brutális erővel csapta le az ellenfeleit. A szibériai Krasnoyarskban tartott verseny győzteseként 30 ezer rubelt, vagyis kicsit több, mint százezer forintot vihetett haza. No, és a dicsőséget: a döntőről készült videót ugyanis tízezrek nézték meg az interneten.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?