Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
BIZARR

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.08.09.

Összetévesztette: görög hősnő helyett nemi betegségről nevezte el lányát

A kismamát egy barátnője próbálta észhez téríteni, de ő csak megsértődött rá.

A gyermekvárás egyik legkörülményesebb és talán legnehezebb feladata az újszülött nevének kiválasztása, hisz az örökre meghatározza a gyermek életét. Épp ezért fordult sokkosan a Reddit népéhez egy felhasználó, miután öt hónapos terhes ismerőse egy görög mitológiai névhez hasonló nevet akart, s talált is.. A név azonban maga a katasztrófa, mint írja: Chlamydia, ami egyben egy nemi fertőzés is.

csecsemő, újszülött
Egy nemi fertőzés után akarta elnevezni kisbabáját Fotó: Pixabay

Kislánya lesz, és mindig bedobál pár nevet a csoportunkba, mit szólunk hozzá. Ez történt most is, amikor épp elmondta az aktuális kedvencét: Chlamydia.

 - kezdi történetét a felhasználó, aki csak reménykedett benne, hogy barátnője viccel. 

Próbáltam rájönni, miről beszél. Próbáltam rámutatni, hogy az Odysseiában szereplő nő, akiről beszél, az Clytemnestra (Agamennon felesége, trójai Helén testvére). Ő azonban csak mondogatta, hogy nem, Chlamydia. 

- folytatta tovább a történetét hozzátéve, az ismerős csak azok után fogta fel a hibát, hogy ő elmagyarázta neki, hogy a név, amiről ő beszél, az egy szexuális úton terjedő betegség, amit a Google segítségével is bebizonyított. 

A kismama azonban ezt nem vette jó néven, megsértődött. Hazaért, majd ráírt a barátnőjére, hogy ezt igazán közölhette volna akkor is, amikor kettesben vannak, nem kellett volna megszégyeníteni őt mindenki előtt. A reddites nem reagált, azonban az üzenetre, nem látott mögé semmi rosszat. Úgy vélte, várandós ismerőse csak azért hibázott, mert egy régi emlékre próbált alapozni. Azonban, amikor a társaság többi tagja is ellene fordult, elege lett. Közölte velük, hogy nem ő a rossz barát, hanem ők, mivel hagyták volna, hogy a kismama egy szexuális betegségről nevezze el a kislányát. 

Nem hinném, hogy nekem bármiért is bocsánatot kellene kérnem.

A többi felhasználó azonban nem feltétlenül értett vele egyet. Közölték vele ugyanis, hogy például a Candida (hüvelyi gombás fertőzés) szintén regisztrált női név, csupán ritkán használják - írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek