2 éve

Az autóban indult be a mellpumpa, durva, mi történt ezután – videó

A híres ducimodell nem először vállalja ilyen merészen a testét a nyilvánosság előtt, amit a közönsége nagyon értékel. Hogy a forgalomban résztvevők mit szóltak, az egy másik kérdés...

A világhírű ducimodell a terhessége alatt sem hazudtolta meg önmagát, egymás után kerültek fel Instagram oldalára a merész felvételek. Ashley Graham ugyanis úgy gondolja, hogy egy nő akkor is lehet szuperszexi, ha áldott állapotban van – vagy, amikor már megszületett a baba, és a szoptatás alatt a mellszívóval küzd. Legutóbbi, igencsak meredek felvételén ezt mutatja be.

Fotó: Profimedia

A ducimodell egy taxi hátsóülésén ül, úgy használja az eszközt. A képhez hozzáfűzte: máskor útközben az e-mailekre szokott válaszolni, most pedig pumpál, mielőtt felrobbannak a keblei.

Hogy mit szóltak hozzá a dugóban ácsorgó autósok, arról nem tett említést a vagány ducimodell, de a kommentelők imádták a videót. Ashley nem először mutatja meg kendőzetlenül az anyaságot, ahogy korábban már nyilatkozta, borzasztónak tartja, hogy a nőknek senki nem meséli el, pontosan mi történik a szülés után a testükkel. Szerinte egyáltalán nincs semmi szégyellnivaló még azokban a részletekben sem, amit mások esetleg visszataszítónak találhatnak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!