RETRO RÁDIÓ

Soha többé nem eszel gabonapelyhet, ha meglátod, mi van benne!

Soha többé nem eszel gabonapelyhet, ha meglátod, mi van benne!
Dove
Szerző
Dove
Létrehozva2016. 02. 19. 08:20

A Flinn Scientific kutatói érdekes kísérletet folytattak a minden háztartásban megtalálható, egészségesnek mondott reggelivel.

Az amerikai Illinois államban az 1970-es évek óta működik a Flinn Scientific nevű kutatólabor, ahol több élelmiszer- kísérletet is végeztek az elmúlt években.

Az egyik legutóbbi kutatásuk alapja a gabonapehely volt, melyet az amerikai és az európai társadalom is egységesen szuper egészséges reggelinek kiáltott ki.

A vizsgálat folyamán bebizonyították, hogy egy adag gabonapehely milyen mennyiségű nehézfémet tartalmaz. 

A leggyakrabban előforduló nehézfém a gabonákban az ólom. A gabonafélék különösen érzékenyek az ólomra, így hamarabb telítődnek is akkor, ha a föld vagy a légtér (autópályák mellett) ólomszintje magasabb.

Mit okoz az ólom a szervezetedben?

A 90%-uk vörösvérsejtekhez kapcsolódik, és lerakódik a májban, vesében, majd idővel a csontokba kerül. Kiürülése a szervezetből hihetetlenül lassú folyamat, a széklettel és a vizelettel távozik csekély mennyiségekben. A szervezetben az ólom felhalmozódása izom- és csontfájdalmakat, emésztőrendszeri zavarokat, májpanaszokat, vérszegénységet, idegrendszeri panaszokat, illetve fáradékonyságot és ingerlékenységet okoz. 

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.