BIZARR

10 teljesen elszúrt photoshop

Ma már nem csak a szakértők kiváltsága a photoshop. Meg is látszik olykor a gyakorlatlanság. Íme a legnagyobb bakik, amin visítva fogsz röhögni.

Ha nem sikerül eléggé behúzni a hasat, akkor biztosan jó megoldás kicsit rásegíteni a végeredményre. Kár, hogy a művelet a háttéren is látszik. Figyeld csak az ablak görbületét...

Szegény fiú, biztosan nagyon vágyik egy ilyen autóra. Meg is értjük. De hogyan lehet ennyire amatőr módon odamontíroznia magát egy fényképre?

Erre a képre tényleg nehéz szavakat találni. Mentségére legyen mondva a fiatalságából fakadó naivitás...

Emlékszel még az első fényképen arra, hogyan hajlott meg a háttérben az ablak a behúzott hassal? Most ugyanezt láthatja fordítva. Gömbölyödő bicepsz, görbülő fal. Azért ez is vicces.

És így jár, aki szeretné vizuálisan elérni, hogy nagyobb legyen a melle. Tévedésből vagy türelmetlenségből viszont csak az egyik mellen állítja be az effektet.

Ez a lány nem piros autóra vágyott, hanem a tengerpartra. A végeredmény viszont itt is hasonló lett. Elhiszi neki bárki, hogy tényleg ott van, és a lábát nyaldossák a hullámok?

A gömbölyű és nagy fenék szexi. Erre is rá lehet persze segíteni. A lány még arra is figyelt, hogy ne legyen semmiféle görbe fal vagy ablak. De mi a helyzet az árnyékkal? Vajon hogy lehet, hogy az nem olyan formájú, mint amilyennek a fenék látszik?

Már azon is lehet vitatkozni, hogy vajon mennyire sikerült jól ez a smink, amit virtuálisan varázsolt magára ez a lány. De az, hogy a tükörből egy teljesen más arc néz vissza, már több mint baki.

Ezt nem gondolhatták komolyan. Nyilván csak valami vicc lehet, ugye?

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?