A NAP VIDEÓJA

Szerző LL

Létrehozva: 2024.09.11.

Szoboszlai Dominik begurult: „Persze, hogy idegesít”

Szoboszlai Dominik a kimaradt helyzetekben is a pozitívumot keresi.

Fájlal minden egyes kimaradt helyzetet, nem csak a saját kapufáját, mégsem volt elégedetlen Szoboszlai Dominik a magyar labdarúgó-válogatott Bosznia elleni 0-0-s Nemzetek Ligája-meccse után.

Szoboszlai Dominik járt talán a legközelebb a győztes gólhoz, de a szabadrúgása a lécre pattant egy bosnyákról
Szoboszlai Dominik járt talán a legközelebb a győztes gólhoz, de a szabadrúgása a lécre pattant egy bosnyákról       Fotó: Origo/Csudai Sándor

A németek elleni összeomlás (0-5) után, a Puskás Arénában a győzelem ugyan nem jött össze a mezőnyfölény és a kialakított helyzetek ellenére (no és a vendégkapus, Nikola Vasilj bravúrjai miatt), de a focisták fegyelmezettsége és hozzáállása terén sikerült előrelépni. Így látta ezt Marco Rossi csapatkapitánya is.

Szoboszlai pozitívan fogja fel a történteket

– Remélem, nem kérdés, hogy előreléptünk – kezdte értékelését a Liverpool magyar légiósa, már civil gúnyájában. 

Szoboszlai többek között elmondta, hogy nem csak a saját, szabadrúgásból egy védő fején megcsúszva a lécre vágódott labdája, de megannyi magyar helyzet kimaradása idegesíti.

– Büszke vagyok a csapatra, erre a válaszra vártam én is és szerintem nagyon sokan egy 5-0-s vereség után. Úgyhogy elindultunk egy jó irányba, ezt szeretnénk folytatni. (...) Természetesen mindenki jobban örült volna három pontnak, mi is így vagyunk ezzel, de a németek elleni mérkőzés után egy küzdő és motivált csapatot alkottunk. Úgyhogy büszke vagyok mindenkire.  (...) 

Legközelebb bemegy! Persze, hogy idegesít, elég nagy sorfaluk volt, egyikük pont annyira ért bele, hogy a kapufára tudta fejelni. De tök őszintén, az összes idegesített.

A Barni (Varga Barnabás – a szerző) első félidei fejese, a Joe (Nagy Zsolt) lövése, utána a Barni lövése, amit a gólvonalról szedett ki valahogy a kapus, aztán a kapufám, Martin fejese: szóval nagyon sok helyzetünk volt. Ezt pozitívan kell fölfogni, elindultunk egy helyes irányba

– mondta Szoboszlai Dominik a szabadrúgására és a csapattársai kimaradt helyzeteire is célozva a magyar-bosnyák meccs után.

A teljes Szoboszlai-nyilatkozat videója:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek