Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.20.
Módosítva: 2024.07.20.

Százmilliós autócsodákkal érkeztek a Hungaroringre a Ferrari pilóták - Fotók

Carlos Sainz és Charles Leclerc nem csak a versenypályán feltűnő jelenség a tűzpiros Ferrariban. Az olasz Forma-1-es csapat két pilótája a magyar közutakon is ritkán látható autóval közlekedik.

A hungaroringi pálya nagy előnye, hogy Budapesthez közel van, így a versenyzők a belvárosi szállodákból 20 perc alatt kiérhetnek Mogyoródra személyautóval. A versenyzőknek fenntartott parkolóban egymás mellett sorakoznak a több tíz, de még százmillió forintot is érő autók. A pilóták leginkább az utcai terepjárókat, az SUV típusú autókat részesítik előnyben. Volvo, Mercedes, Audi áll a parkolóban.

Luxusautókkal érkezett Leclerc és Sainz Fotó: Pataki Nóra

Ezek között különösen kitűnik a Ferrari két versenyzőjének az autója. Carlos Sainz és Charles Leclerc egy-egy Ferrari Roma típusú sportautóval közlekedik Budapest és Mogyoród között. Sainz piros, míg Leclerc egy kék változat mellett döntött. A sportautó ára igencsak borsos, a hasznaltauto.hu-n 80 millió forinttól kezdve 127 millió forintig lehet kapni ezt a típust.

Fotó: Pataki Nóra

A kettejük autója mellett feltűnő még a Lance Stroll által használt narancsszínű Aston Martin terepjáró. A három szuperjárgány mellett pedig szinte eltörpül az Alpine két pilótájának, Daniel Ricciardónak és Yuki Cunoda Honda Civicje.

Fotó: Pataki Nóra
Fotó: Pataki Nóra

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek