Újabb háborús veszély: Helikopterbalesetben elhunyt az iráni elnök és az iráni külügyminiszter

POLITIK
Létrehozva: 2023.06.28.

MC Hawer megtörte a csendet: Galambos Lajos ok nélkül vádaskodott

Bár a mulatós énekes egyáltalán nem akar belerúgni a jelenleg börtönben lévő trombitásba, az ügy nagyon bántja az igazságérzetét.

Meglehetősen különös és ellentmondásos jelenségre hívta fel népes követőtábora figyelmét Koczka Géza, vagy ahogy mindenki ismeri, MC Hawer. A történet még 2005-re nyúlik vissza, és hogyhogy nem, ez is a jelenleg börtönbüntetését töltő Galambos Lajoshoz kapcsolódik, aki - úgy látszik - mostanában visszatérő személy Hawer életében.

MC Hawer
MC Hawer nem érti Lajcsi vádjait (Fotó: Knap Zoltán)

Téves jogvita, ok nélküli vádaskodás

A jelenlegi, kissé érthetetlen ügy 2022-re nyúlik vissza, amikor Lagzi Lajcsi azzal vádolta meg MC Hawert, hogy gyakorlatilag lenyúlta az egyik dalát, melynek címe: Amikor a vodka a fejembe száll. Lajcsi egy tévéműsorban hosszasan ecsetelte, hogy nem járult hozzá a dal átdolgozásához, és az elkészült szerzemény miatt súlyos, milliós anyagi kár érte. Igen ám, de az MC Hawer és Tekknő 2005-ben, tehát 17 évvel az említett riport előtt épp Lajcsi Diridáré című műsorában lépett fel az említett szerzeménnyel, és érdekes módon Lajcsinak akkor egyáltalán nem tűnt fel, hogy az ő dalát éneklik, egy szót sem szólt. Hawer most azt nem érti, miért 17 évvel később jutott mindez az eszébe?

„Furcsa, hogy ilyen vádakkal illetett engem tavaly, ráadásul teljesen mást nyilatkozott, mint ami a valóság. A dalnak nem is ő az eredeti szerzője, velük természetesen annak idején felvettük a kapcsolatot. Amikor tizenhét évvel ezelőtt ott voltunk vele a fellépésen, nem szólt, hogy hahó, ez az én dalom, akkor miért tavaly jutott az eszébe? Én egyáltalán nem akarok belerúgni egy földön fekvő emberbe, megvan neki most a saját gondja, baja, de ez nagyon bántja az igazságérzetemet. Lajcsi ok nélkül vádaskodott. Ezért tettem közzé az erről szóló videót, én a továbbiakban nem szeretnék ujjat húzni Lajcsival, de a kommentek magukért beszélnek” - mesélte a Ripost-nak Hawer, aki értetlenül áll az eset előtt.

@mchawer Nézegettem a tavalyi jogvitás videót Lajcsival és különös dologra lettem figyelmes. Tavaly azt állította, sosem engedte meg nekünk ennek a dalnak az átdolgozását. Nem is kértünk rá engedélyt. A dal 2002-ben jelent meg, pár év múlva a saját műsorában (Diridári) szerepeltünk ezzel a dallal (is)... Kérdezem én: akkor miért nem szólt, hogy bibi van? 17 év telt el azóta... #mchawerestekkno ♬ eredeti hang – MC Hawer - MC Hawer

Tisztázta a börtönös pletykákat

MC Hawerről a napokban azért jelent meg egy valóságos cikkcunami, mert egy baracskai fellépésen beszélgetésbe elegyedett néhány börtönőrrel, akik azt mesélték neki, hogy nem igazán csípik Lajcsit, mert a trombitás a rácsok mögött is fent hordja az orrát. Ezt páran úgy értelmezték, hogy Hawer vélekedik így a börtönben lévő zenészkollégájáról, ezért most úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba.

„Való igaz, hogy a közönségben sok volt a börtönőr, vagy legalábbis annak adták ki magukat. Ők mesélték ezt Lajcsiról, de simán benne van a pakliban, hogy csak nagyzoltak. Én ezt nem tudhatom, hiszen nem látom, mi zajlik a börtön falai mögött” - tisztázta a helyzetet a mulatós sztár.

 

 

origo.hu

Szívszorító képek, ugyanoda emelték ki az összetört motorcsónakot, ahová a Hableány került öt éve

ripost.hu

Te ismered a Rubik-kocka titkát? Lerántjuk a leplet

magyarnemzet.hu

Bulizó fiatalok szenvedtek súlyos hajóbalesetet Verőcénél + videó

ripost.hu

Szerelem a láthatáron: három csillagjegyre júniusban boldogság vár

mandiner.hu

„A közönség fütyül, pfújol...” – volt sportriporter tette helyre Magyar Pétert (VIDEÓ)

ripost.hu

Jön a megújulás: ennek a négy csillagjegynek fordulatot ígér a nyár

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. május 18-24.: Boldogság után viharfelhők

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted, az emberek 1 százalékába tartozol

ripost.hu

Május végén fordul a kocka, ezekre a csillagjegyekre rámosolyognak az égiek

ripost.hu

Ekkorra időzítsd a nyári szabid! Mutatjuk a kánikulai időszakokat

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Rémálommá változott a klipforgatás: Baby Gabi autója is odalett

SZTÁRDZSÚSZ

A TV2 sztárja sosem gondolta volna, hogy egy legenda lesz a mentora

SZTÁRDZSÚSZ

„Tudni kell viselkedni” – kiverte a biztosítékot a Házasság első látásra bombázója

SZTÁRDZSÚSZ

Horváth Éva elfogadta, hogy hat év szoptatás meglátszik a mellein

SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá: Mit keres a TV2 jóképű sztárja Dubajban? Most elárulta!

SZTÁRDZSÚSZ

Gáspár Győző elhízása nehézségeiről vallott: Elettem az agyamat!