MAMAKLUB

Felrobbantotta a netet ez az anyuka! Nézd, mit csinál a videón!

Hősként ünnepli a világ ezt az anyukát. Mostanra több mint 70 millióan váltak a rajongójává. Nem véletlenül!
  • Szerző: FÁB

Egy kanadai anyuka teljesen lázba hozta a világot. Láttunk már néhány közösségi médiás bejegyzést, mely igazán szárnyra kapott, de ez a videó messze lekörözi talán még a legnépszerűbbeket is.

Corrie-Lynn White és párja, Dan Gibson tavaly kezdték el The Baby Gang nevű oldalukat, megörökítve 4 gyermekükkel megélt kalandjaikat. A legidősebb baba még bőven pelenkás, de máris 3 testvére van, hiszen a család az ő születése után hármasikrekkel lett teljes. Már elképzelni is nehéz, milyen mozgalmas lehet az élet ennyi kicsivel, de a felvétel többet mond minden szónál.

A Facebook oldalán 2 hét alatt több, mint 70 millióan nézték meg  videót, a megosztások száma 1,3 millió, a hozzászólások pedig bőven meghaladják mostanra a 180 ezret.

Persze azóta a felvétel rengeteg csatornán szárnyra kapott, A Youtube oldalán is pillanatok alatt milliós kattintásig jutott, így már megbecsülni is nehéz, hányan láthatták a különböző oldalakon keresztül mostanra a világban. De nem véletlen ez a hatalmas rajongás a család körül. Ha megnézed a felvételt, te is a rabjává fogsz válni pillanatokon belül.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?