tóth gabi
A káposztaleves-diéta az egyik legnépszerûbb fogyókúrás módszer. Nem véletlenül, hiszen drasztikusan alacsony szénhidrátbevitel mellett anyagcserét felpörgetõ zöldségek képezik az étrend alapját. A recept most megújult, így még hatékonyabb a fogyás!
Ez a diéta biztosan segít leadni a felesleget, ha egy különleges alkalomra készülsz. Nagy előnye, hogy bár gyorsan fogyaszt, nem kell éhezned: annyi káposztalevest eszel, amennyit akarsz, és mellette még gyümölcsöt, húst és halat is fogyaszthatsz.
A leves tele van vitamindús zöldségekkel, így a immunrendszeredet is építi. Ha az étrendedbe még némi bogyós gyümölcsöt, és paradicsomot is becsempészel, rengeteg antioxidánssal gazdagítod a szervezetedet.
Hozzávalók:
Így készítsd el:
1. Forrald fel az alaplevet, majd add hozzá a zöldségeket.
2. Lassú tűzön főzd 15-20 percig, majd ízesítsd sóval, borssal és zöldfűszerekkel.
3. Forrón tálald.