tóth gabi
Igazi ínyenc csemege ez a sült! Pikáns, könnyû és izgalmas, az egész család odáig lesz érte.
Ez a recept egy igazi izgalmas felüdülés a megszokott csirkés ételek között. Könnyű vacsora, hiszen a csirke tökéletes választás akkor is, ha diétázol.
De további jó hír az alakodnak, hogy a lime és a chili jó hatással van az emésztésedre, emellett pedig az immunrendszeredre is. De a legjobb: gyorsítják a fogyást! Ha viszont egyszerűen csak az ízélményre szeretnél koncentrálni, akkor is jó ötlet elkészítened, mert fantasztikusan finom!
1. Mosd meg és töröld szárazra a húst.
2. A pác hozzávalóit keverd össze.
3. Kend be egyenletesen a csirkét a páccal, és hagyd, hogy összeérjenek az ízek, vagyis tedd félre 2 órára.
4. Legjobb, ha grillen készíted el, de serpenyőben vagy sütőben is megsütheted. Menet közben a koriandert és a fokhagymát is pótolhatod kissé, ha szeretnél frissebb, színesebb látványt és ízt kapni a megsült fűszerek mellé.