YESSS

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.17.

Ne rakd meg el a nyári ruhát: mutatjuk, mivel dobhatod fel

Érkezik az ősz, de még nem kell elraknod a nyári cuccokat. Dobd fel őket egy két vastagabb felsővel, figyelj a harmóniára, és élvezd ki a szuper kombinációkat. Mutatunk néhány ötletet.

A nyári divat után az őszbe átlépni nem mindig könnyű. Te is nehezen engeded el a nyári kedvenceket? Nem is kell még ilyenkor megtenned. Hiszen vannak olyan ruhadarabok, melyeket egyszerűen csak ki kell egészíteni és az őszi átmeneti időszakban is bátran viselheted. Mutatunk néhány jó ötletet. Ráadásul így még van időd körülnézni a boltokban is, ha valami szép új szettet szeretnél a későbbiekben. Íme az átmeneti időszak kombinációi:

1. Vedd elő a ballonkabátot!

Beautiful,Woman,Wearing,Fashionable,Spring,,Fall,Clothes,(beige,Trench,Coat,
Fotó: Anna Zhuk

Még a bikinipántos trikót sem kell eltenned, és a kedvenc cargo nadrágod is viseld vele bátran. Fontos, hogy ha hűvös idő van, a ballont vidd el magaddal!

2. Kapj fel egy kis dzsekit és egy tornacipőt!

A leopárd mintás kedvenc nyári szoknyád sem kell, hogy a szekrény mélyén landoljon. A kis trikódra vedd fel a kiskabátot, alul pedig szandál helyett viselj tornacipőt. A színekkel is játszhatsz, hiszen ősszel a mintához a piros most nagyon ütős!

3. Miniszoknyához viselhetsz csizmát!

A nyári minit sem kell még eltenned, de érdemes egy csizmával kiegészítened. Jöhet hozzá az ismét divatos bőrdzseki. Ütős leszel! Laza farmering pedig hihetetlen trendi, és kényelmes.

4. Vékony, nyári fehér nadrághoz jöhet a pulcsi

Nyári fehér nadrág és a felső is jóban lesz egy őszi pulcsival. Divatos is és nem kell még lemondani a kedvenc nadrágodról sem.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek