TESTFACTOR

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.02.

Ez a farmer lesz ősszel a legnagyobb divat

Nagyon ütős fazonokkal érkezik az ősz, ideje nekilátni, és átrendezni a szettedet. Válassz az új kollekcióból, mutatjuk a friss divatot!

Szerző Ripost

Még a fürdőruha szezonnak sincs vége, de észrevétlenül kúszik be az ősz, és érdemes elgondolkodnod azon, hogy milyen farmerrel bővítsd ki a ruhatárad. Érdemes a kollekciódat átnézni, mi az, amit elengedsz és milyen fazon jöhet a helyére. A divat a bő szárú farmereket támogatja a következő évszakban, de lássuk azon belül is, milyen trendek vitték el a pálmát a kifutókon. Mely farmerok a legütősebbek ősszel? Neked melyik a kedvenced?

1. Bő szárú Puddle farmer nélkül nem telhet el az ősz!

Fashionable,Woman,With,Long,Flowing,Hair,Wearing,Trendy,White,Bomber
Fotó: Anna Zhuk / Shutterstock

Laza fiatalos, szettekben a "tócsa"  bő szárú nadrág kihagyhatatlan. Kapj fel hozzá egy trendi topot és válassz a hűvösre egy bő dzsekit is. Tornacipő nélkül, pedig ne is gondolkodj ebben a fazonban! Szuper kombó.

2. Hordószárú farmer

2024 talán legfrissebb trendje a barrel- hordószárú denim. Szinte minden menő márka igazolja ezt a stílust. A farmerek közül az egyik nagy kedvenc ősszel, nem is kérdés, hogy a barrel.

3. Baggy - zsák farmer csípő változattal

Továbbra is hódítanak a csípőnadrágok, nem igaz a hír, hogy kimentek a divatból. Vegyél őszre bő fazont, jöhet a Baggy, nagyon menő sok híresség is választja ezt a divatos nadrágot. 

5. Magasított derekú trapéz fazon

A mostani szezon egyik nagy befutója a bő farmerek közül a trapéz, magasított derékkal. Ha részben klasszikus és mégis előremutató divatot szeretnél követni, akkor ez a te nacid őszre is! Persze fontos, hogy jól is álljon. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek