Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
YESSS

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.24.

Így mosd ki a farmert, hogy sokáig szép maradjon

Ha megtaláltad a tökéletes és kedvenc farmert magadnak, akkor ideje mindent megtenni azért, hogy ne menjen tönkre. Így lesz szép még hosszú idő után is. Mutatjuk a praktikákat!

Szerző Ripost

Sokszor nem egyszerű megtalálni a legjobb farmert az üzletben, de nagy kincs, amikor egy olyan jön szembe, ami méretben is tökéletes, jól megmutatja az alakod, és ott rejt el, ahol kell. Amikor rálelsz erre a kincsre, onnantól kezdve nagyon fontos, hogy hosszú ideig meg is őrizd. Tehát nem mindegy hogyan mosod ki, meddig lesz szép és tiszta a farmered. Mutatjuk a legjobb ötleteket, hogy a lehető legtovább kitartson a kedvenc ruhadarabod.

Woman,Is,Loads,The,Washing,Machine,With,Dirty,Clothes.
Fotó: Emre Akkoyun / shutterstock.hu

 

Íme a hasznos praktikák:

  1. Miután 4-6 alkalommal viselted a nadrágot mosd ki. 
  2. Mindig fordítsd ki, a cipzárt húzd fel, ha gombos gombold be. Így megőrzi formáját. A tépett, szaggatott farmert, mosd mosózsákban. 
  3. A világos színű nacit, moshatod más ruhákkal is.
  4. A fehér mehet a fehérekkel, a megfelelő mosóporral. Ez megvédi a sárgulástól és szürküléstől. 
  5. A sötét farmert vásárlás után érdemes első alkalommal sós vízbe tenni egy éjszakára. A só összehúzza a szövet rostokat, így nem fog engedni a színéből.
  6. A sötétkék és a fekete farmert mosd együtt a feketékkel, és a megfelelő fekete mosóporral, így tovább megőrzik a színüket. 
  7. Ha foltos lesz a nadrágod, bánj vele óvatosan! Először a foltot sikáld ki, utána mosd ki az egész nadrágot. Tegyél folteltávolítót a nadrágra, és fogkefével sikáld meg. Hagyd egy óráig dolgozni az anyagban. Utána mehet be a gépbe.
  8. Mosás optimális hőmérséklete a 30 C fok.  Pamutból készült farmer esetén 40 C fok. Ha esetleg ritkán beteszed magasabb hőmérsékletű mosásba, mert nagyon piszkos lett, számolj azzal, hogy az károsíthatja a szálakat, az anyag elvékonyodhat. 
  9. A fordulatszám is legyen maximum 600-as, a túl erős centrifugázás sem tesz jó a farmernek.  
  10. Szárítógépet is felejtsd el, ha sokáig szeretnéd viselni. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek