YESSS

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.27.

Nyáron is menő a farmer, így vedd fel a hőségben

Nyári forróságban nem egyszerű divatosnak lenni. A farmert ilyenkor is bátran választhatod, de nem mindegy, hogyan hordod! Íme néhány ötlet!

Szerző Ripost

A kánikula legjobb viseletei a divatos apró farmer cuccok. Legyen sort vagy miniszoknya, mindkettő laza. Nagyon menő lehetsz benne, annyi a titka, hogy ízlésesen válassz hozzá kiegészítőket, de ne vidd túlzásba. Napszemüveg nélkül pedig ne is indulj el otthonról. Mutatunk most néhány divatos szettet, álmodd meg hozzájuk a saját színes ékszereidet. 

1. Farmer rövid overál

Happy,Girl,With,Long,Dark,Hair,In,Glasses,Hold,Head
Fotó: Look Studio

Ennél egyszerűbb megoldás nincs a nagy melegben. Kapj fel egy vékony pólót és egy farmer rövid overált. Legyen ez az alap, de viselj hozzá kényelmes, és vidám kiegészítőket! Nyakláncot, karkötőt, de felvehetsz hozzá egy bohém kalapot is.  

2. Elegancia a forróságban is

Szeretnél nőies lenni és egyben laza, egy kicsit elegáns is a kánikulában? Ha nem üzleti találkozóra mész, akkor bátran viselj farmer sortot, és hozzá egy fekete, vékony csipke felsőt. Az ezüst kiegészítők és a napszemüveg pedig elengedhetetlen ilyenkor.

3. Farmer farmerrel

Sportos, divatos a farmer farmerrel. Egy kis szoknya és mellény telitalálat. A sportcipő kitűnő választás ehhez a laza szetthez. 

4. Dögös és menő kombináció

Forróságban nem lőhetsz mellé a farmer nacival, és egy ritka fazonú aprócska toppal, amit nem látsz az utcán minden harmadik emberen. Mindenképpen olyat válassz, ami nagyon előnyös és dögös rajtad. 

5. Farmerruci imádóknak

Kis miniben egy spagetti pántos ruha nagy kedvenc, még a nagy melegben is felveheted. Persze egy csizma lehet túlzás hozzá, de egy buliba estére már bátran bújj bele. Nyaklánc helyett egy farmer virág, egyedivé tesz. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek