YESSS

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.13.

5 nyári frizura, ami ötven fölött a legcsinosabb

50 év felett is lehetsz nagyon csinos és nőies, fontos, hogy a nyári divatos frizurád jól válaszd ki. Mutatjuk a trendi tippeket.

Ha elmúltál 50 éves, akkor is fantasztikus frizurákkal vár az idei nyári divat. A színskála is hatalmas, de mindenképpen válassz olyan színt, ami neked a legjobban áll. A fazont, pedig bízd a fodrászodra, beszéld meg vele, hiszen segít, mi a legjobb választás számodra az arcodhoz, a bőröd színéhez. Természetesen az is fontos, hogy a stílus kedvező legyen az egyéniségedhez. Mi most az idei divat fazonokat hoztuk el neked, meríts belőle ötleteket, az egészen rövidtől, a vállig érőig válasz egyet!

1. Sportos és nőies

Portrait,Of,Beautiful,Senior,Woman,In,Front,Of,White,Background.
Fotó: Milan Ilic Photographer /  Shutterstock

Sportos, nőies, és nagyon vagány az ősz rövid fazon. Nyáron nagyon kényelmes és  ha vékony az arcod, akkor ezt a frizurát neked találták ki. Fontos egy szép szemöldök és azt sem árt, ha csodás szemed van.

2. Rövid Kleopátra frizura

Középkorú hölgyeknek is jól áll a klasszikus Kleopátra fazon, te hogy állsz ehhez a nyári megoldáshoz? Kicsit rövidebb, mint az eredeti vágás, de roppant praktikus. Ez a kép is bizonyítja, hogy milyen változást lehet elérni egy jó vágással, és a haj folyamatos ápolásával.

3. Igazi nőcis divat

Vállig érő világos lépcsős fazon. 50 év felett neked is a szőke a színválasztásod? Egy kis melír esetleg balayage még most is menő és praktikus is. 

4. Rövid haj, oldalt elválasztva

Kényelmes rövid haj, oldalt elválasztva, fokozatos, lépcsős vágással, csodás ezüstös színnel nagyon nőies, kellemes külsőt kölcsönöz. Választhatod ezt a fazont is.

5. Bob frizura

A 90 évek egyik legdögösebb bob frizurája, nagyon praktikus. Ha már pár hete csinálta meg a fodrász, akkor sincs baj, mert otthon is fel tudod frissíteni a fazont. Mosás után több módon is beállíthatod, megszáríthatod. Néhány nagyobb hullám, és nem is lehet megmondani, hogy nem most jöttél ki a fodrásztól. Ha jó a fazon, egyszerűbb kezelni is a hajad. Nagyon divatos!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek