YESSS

Szerző Sors Edina

2 hónapja

Tavaszi nadrágok: trendek és újdonságok a divathétről

Elegancia jellemzi a tavaszi-nyári divat trendeket. Fantasztikus nadrágokkal is előálltak a tervezők a Budapesten tartott neves divateseményen.

Szerző Sors Edina

 Nyár végén a Budapest Central European Fashion Week ( BCEFW ) központi eseményén a Szépművészeti Múzeumban 30 márka legújabb tavaszi-nyári kollekcióját mutatták be. A Magyar Divat & Desing Ügynökség színvonalas rendezvényén változatos stílusokat vonultattak fel. A trendek között nemcsak művészi és különös szettek szerepeltek, hanem a hétköznapi emberek fantáziáját is megmozgató viseletek. A fazonok, anyagok és színek egészen biztosan nagy hatással lesznek a mindennapi divatra is. Amire a nadrágokat illetően számíthatunk a BCEFW alapján: a tavaszi nadrágok kiemelik a nőiességet, ám egy-egy fazon kifejezetten lezser és vagány változatban is jelen lesz a divatban. Kiválogattunk néhány fantasztikus szettet, melyben a nadrágra érdemes figyelni.

1. Modern elegancia

 Budapest Central European Fashion Week: NANUSHKA / Fotó: Holecz Endre

A Nanushkára jellemző, minőségi anyagból készült nadrágos szettet egy különös szabású blúz emeli a divat magaslatába, harmonikus színeivel eleganciát sugallva.

2. Vidám tavaszi színek

 Budapest Central European Fashion Week: SENTIMENTS / Fotó: Holecz Endre

"A nőknek, akik viselik az érzelmeiket" mottó hűen jellemzi a képen látható szettet. letisztult, érzéki, kifinomult trendek közé tartozik a kreatív virágos blúz és a színben harmóniában hozzá tartozó egyenes szabású nadrág. 

3. Nagyvárosi divat

Budapest Central European Fashion Week: AERON / Fotó: Holecz Endre

Légies együttes, mely a nagyvárosi nőt idézi. A nadrág és a felső kombinációja a kollekció nagyon szerethető egysége lett. 

4. Megújuló fiatalos irányzat

Budapest Central European Fashion Week: Szegedi Kata Fotó: Holecz Endre

Mindenképp innovatív, merész oversize zakó, a farmerszalagokból létrejött nadrággal ütős páros alkot. 

5. Nőiesség felvállalása a szettben

Budapest Central European Fashion Week: Varga Viktória Fotó: Holecz Endre

Ha a divat inspirál az önfelvállalásra, akkor ez a nadrág és feltűnően bátor felső mindenképpen ezt közvetíti. Színével biztosan nem marad háttérben a viselője, kiemelkedik a szürke tömegből. 

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!