YESSS

Szerző Sors Edina

2 hónapja

2023 nagy divatja: Jönnek a felforgató színek

Elegáns ruhákkal és fantasztíkus színkavalkáddal álltak elő a dizájnerek a Budapest Central European Fashion Week eseményén.

Szerző Sors Edina

2023 tavaszi- nyári divat trendjeit mutatták be a múlt héten Budapesten. A Fashion Weeek eseményén a magyar tervezők mellet több ukrán és lengyel dizájner is jelen volt kollekciójával. A rendezvény színvonala méltán követte az európai nagyvárosok eseményeit. Akár Párizsban is rendezhették volna ezt a csodás programot. A világszínvonal borítékolva volt! Az elképesztő színorgia melett nem hiányoztak az elegáns darabok sem: flitterek, pántok, a szatén, virágos és egyedi minták jellemezték a csodás kollekciókat. Természetesen a fekete és a fehér ismét sikert aratott a kifutón. Lássuk, mi vár ránk a vár ránk a jövő évi divatban a BCEFW prognózisa alapján!  

1. Jönnek a virágminták!

Budapest Central European Fashion Week: SENTIMENTS / Fotó: Holecz Endre 

Tavaszi virágos rét hangulatát idéző hosszú ingruha, övvel, harmóniában lévő szandállal és kiegészítkkel a tervezőt is dícsérik. Mindennapokban ezt a szettet bárki felveheti. 

2. Légiesen könnyed anyagok

Budapest Central European Fashion Week: Katti Zoób / Fotó: Holecz Endre

Csodás kék színű könnyed és légies ruha, zöld cipővel, igazi telitalálat. A tavasz egyik kedvenc viselete lesz.

3. Egyedi és különleges minták

Budapest Central European Fashion Week: ARTISTA / Fotó: Holecz Endre

Egyedi minták, bátor színválasztás, ebben a szettben nem csoda, ha az ember kilóg a sorból. De nem is baj. Talán pont az a cél.

4. Szívtipró vörös

Budapest Central European Fashion Week: Varga Viktória / Fotó: Holecz Endre

A dögös vörös örök! Ez a kreáció igazán feltűnőre sikerült: szexi short toppal, hozzá lezser hosszú felsővel. A törpesarkú topánka tökéletesen egészíti ki a kombinációt.

5. Feltűnően színes

Budapest Central European Fashion Week: TOMCSANYI / Fotó: Holecz Endre

Kihagyhatatlan az egyenes szabású, egyszerű ingruha a tavaszi ruhatárból. Kicsit elrugaszkodtak a tervezők a pöttyöstől és a kockástól, jövőre a színes formák kerülnek előtérbe. Az összhang így is tökéletes! Ami nagyon fontos, ezek a ruhák valóban hordhatóak, vidámak. Sokaknak lesz nagy kedvence! 

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!