YESSS

Szerző Sors Edina

1 hónapja

Visszatér a 70'' évek hajdivatja, nem lesz egyszerű a nőknek

A 70' évek ikonikus frizurája most is divat, megőrülnek érte a nők. De nem egyszerű mindennap elkészíteni.

Szerző Sors Edina

Ha a 70-es évek csúcsfrizurájáról van szó, akkor máris Charlie angyalai és Farrah Fawcett juthat az ember eszébe. Akkoriban minden nő csodálta és irigyelte. Hajkoronájával világszerte diktálta a divatot, igazi stílusjegy volt. Visszatért ez a fazon, a fodrászok is sokszor ebből a vágási technikából indulnak ki. Modernebb változatait a fiatalok jobban kedvelik, de a hajvágás a régi. Dús, gyönyörű, nőies lobogó frizura idén is a trendek között. 

1. XXI. századi Charlie-frizura

Gorgeous,Woman,With,Beautiful,Wavy,Pink,Hair,On,A,Beige
Fotó: Shutterstock

Idén is hihetetlen divatos ez a modern változat, ugyanakkor ha tartósan szeretnéd tökéletesen viselni, akkor bizony mindennap időt kell rá szánni.

2. Lépcsős frizura

Oldalról tökéletes lépcsős vágás, bár igazi jellemzője ennek a hajnak az, hogy a laza tincsek kifelé voltak sütve vagy szárítva.

3. Madonna is megirigyelné

Ha emlékszel, ezt a fazont Madonna is viselte, a Hung Up című videójában láthattad. A lobogó hajfürtöket hajvasaló segítségével göndörítheted, arcodtól kifelé mutató irányba. Ujjaidat a csigákon keresztül futtatva engedd szabadjára. Természetes loknikkal hull majd a válladra. A 70-es években elég sok hajlakk is került a frizurára, te se hagyd ki, ha azt szeretnéd, hogy tartós legyen a koronád.

 

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!