12 hónapja

Meg fogsz lepődni, mi lesz idén ősszel a legtrendibb frizuradivat

Minden férfit levesz a lábáról ez az új trend. Nem csupán nőies és gyönyörű, de ezt a frizurát fodrász nélkül, magadnak is el tudod készíteni...

Máris kiderült, milyen lesz az őszi frizuradivat; és az biztos, hogy erre kevesen számítottak. Ugyanis idén nem a színekről és a bonyolult festési technikákról, hanem a természetességről szól minden. Ám ez nem jelenti azt, hogy a hajfestés kiment volna a divatból; de ezúttal a vágás, a fazon többet nyom a latban. Ezek a frizurák egyszerűek, mégis rendkívül nőiesek, és jócskán akad közöttük vagány is. Mutatjuk, mi lesz az idei őszi frizuradivat; érdemes ezekből választanod, ha az őszt új stílussal akarod kezdeni.

Az őszi frizuradivat nem az egyenes és rendezett tincsekről szól majd. Fotó: Pixabay.com

1. Visszatérnek a ’70-es évek

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse) által megosztott bejegyzés

Bár szolidabban és visszafogottabban, de visszaköszönnek a retró frizurák: idén a shag hajvágás lesz a nők egyik nagy kedvence. A tépett frizura szélfútta hatást kelt, és alapvetően kissé göndör hajon mutat a legjobban; de ez nem jelenti azt, hogy az egyenes hajúaknak le kell mondaniuk róla. A vadóc megjelenés miatt minden férfi imádja ezt a fazont.

2. Mozgásban a tincsek

A wolf cut, magyarul farkasvágás a tépett stílust követi, idén úgy néz ki, hogy nem az egyenes, rendezett hajkorona lesz a divat. A rétegezett frizura egy erősen tépett, félhosszú fazon, amitől dúsabbnak látszik a haj.

3. Tarol a francia bob

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Vivienne (@viviennerohner) által megosztott bejegyzés

Ez a dögös, rövid fazon a francia nők kedvence, és nem véletlen: nőies, elegáns, mégis vagány a hajkorona. Ez a klasszikus is tarolni fog idén ősszel, a hosszabb és rövidebb változat egyaránt a nők kedvence lesz.

4. Hódítanak a kusza, göndör fürtök

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Hair.by.Shadia (@shadiarezk) által megosztott bejegyzés

A rakoncátlan tincseket a nők mindig is igyekeztek megzabolázni; de idén erre semmi szükség, sőt! Minél kuszább a hajkorona, annál divatosabb. A göndör shag frizurák nagyon népszerűek lesznek idén, hiszen lazává és vonzóvá teszik a nők megjelenését.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!