ÉLETMÓDI

Bámulatos, mennyire megváltoztatja a nőket egy új frizura! Fotók!

Rá sem ismersz a fotók eredeti szereplőire!

Egy jó frizura egyenesen csodákra képes, és olyan változást tud okozni, hogy szinte felfoghatatlan a különbség! Ha eddig haboztál belevágni a megújulásba, akkor nézd meg ezeket a fényképeket, és látni fogod, mennyire megéri bátornak lenni. Különösen persze akkor, ha ennyire jó kezek közé kerülsz, mint amilyen jó szakemberek a következő nőket ültették székükbe.

Christopher Hopkins, akinek alkotásai közül mutatunk most néhányat, valójában egy igazi médiaszemélyiség, aki tulajdonképpen átalakítóművészként lett mostanra nagyon népszerű.

A fenti képen szereplő lány például így nézett ki eredetileg. Látszik, milyen hatalmas a különbség:

De ennél is nagyobb változásokat is el lehet ám érni. Nem is hinnénk, ha nem látnánk a saját szemünkkel. Itt van például ez a hölgy:

Úgy döntött, ideje annak, hogy megújuljon a külseje. És ennyire sokat számít, ha a megfelelő színű és formájú frizura párosul a megfelelő sminkkel.

Ez a hölgy egy teljesen hétköznapi anyuka. Bármelyik nap állhatna mellettünk a közértben.

Némi vágás, festés és smink után viszont már biztos, hogy emlékeznénk volna rá, ha találkoznánk vele!

Nem mindegy, hogy hajunk mennyire emeli ki vonásainkat, és mennyire illeszkedik színe a bőrünk tónusához. A kiindulópont nem volt túl tökéletes itt sem.

Elhinnéd, hogy ezen a képen ugyanaz a nő szerepel? Megdöbbentő az átalakulás!

Fantasztikus, hogy milyen sok rejtett szépséget képes előhozni a szakértelem. Ilyen volt:

És ilyen lett:

Még akkor is van értelme néha felülbírálni a kinézetünket, ha nem is tűnik különösebben indokoltnak. Ez a fiatal lány például már akkor is csinos volt, amikor a stúdióba érkezett.

Mégis újjászületett az átváltoztatók keze alatt, és egyenes sugárzó, ragyogó nő bújt elő belőle!

Ha szívesen néznél még több példát ilyen változásokra, és szeretsz megdöbbenni az eredményektől, akkor érdemes ellátogatnod Christopher Hopkins Youtube-csatornájára, ahol akár még ötleket is meríthetsz magadnak.

És ezeket olvastad már?