tóth gabi
Gyorsan közeledik a karácsony, és ideje végiggondolni, milyen sütiket készítesz majd el. Dobd fel az ünnepi reggeleket egy kis diós keksszel! Ebben segítünk neked ezzel az egyszerű recepttel.
Észre sem veszed és kopogtat a karácsony, így tényleg itt az ideje, hogy összeálítsd a menüt és begyűjts néhány szuper receptet. Ezt a diós kekszet se hagyd ki az ünnepi kínálatból, reggelre tea és kávé mellé a legjobb választás. Gyorsan elkészítheted, egyszerű a receptje.
Jó étvágyat!
Tudtad?
A dió, tudományos nevén Juglans regia (közönséges dió) nem csupán egyike a leghosszabb életű fáknak – akár 150-160 éves példányok is akadnak –, amelynek mind a levelét, termését és persze fáját régtől hasznosítja az emberiség. Az egészséges diólevelekből főzött tea nyugtatató, idegrendszert védő, vértisztító hatását ma is nagyra becsülik a népi és alternatív gyógyászatban. A konyhában a legértékesebb mégis a csonthéjas diótermés. ( forrás: Mindemegette.hu)