tóth gabi
A rántott hús úgy finom, ha a panír könnyű és ropogós. Igen, de ezt nem is olyan könnyű elérni! Ezzel a trükkel viszont lehetetlen elrontani, mutatjuk a receptet!
Elsőre lehet, hogy furcsán hangzik a panírozás szódabikarbónával, de a végeredmény miatt mindenképpen megér egy próbát. A rántott hús ugyanis csakis roppanós bundával az igazi! Ezzel a trükkel pedig garantáltan az lesz, és nem is bonyolult így elkészíteni ezt a finom ebédet.
A panírozás szódabikarbónával gyerekjáték, bár elsőre sokan megrettennek tőle; ugyanis kell pár csepp malátaecet is hozzá. Ez azonban nem elhagyható, hiszen ahogy az ecet savjai reakcióba lépnek a szódabikarbónával, a keletkező gázok habosra fújják a bundát; ettől lesz ez a panír mennyeien ropogós. Pluszban a malátaecet miatt egy leheletnyit sörös íze lesz, ami a rántott húsnak nagyon is jól áll. Mutatjuk a receptet!
Hozzávalók a panírhoz:
Elkészítés: