tóth gabi
A japán palacsinta tésztája légies és habkönnyű, ahogy pedig elolvad a szádban, egyenesen mennyei. Erre a desszertre egyszerűen nem lehet nemet mondani! Mutatjuk a receptet!
A japán palacsinta azonnal a kedvenced lesz, amint megkóstoltad; utána ennél jobb reggelit el nem tudsz majd képzelni. Habos, remegős, és minden falat isteni finom. Nem csoda, hogy egyre többen büszkélkednek azzal, hogy elkészítették: hiszen a japán palacsinta a tojáshabos desszertek királynője.
Ha kész az édes, pufi finomság, tálalhatod friss gyümölccsel, jégkrémmel, csokiöntettel, porcukorral, de az igazi ínyencek mogyorókrémet vagy tejszínhabot is tehetnek a tetejére. Az biztos, hogy ha elkészíted, egy morzsa sem fog maradni, a család imádni fogja, de akkor is jó választás, ha vendégeket vársz, és igazi különlegességgel szeretnéd elkápráztatni őket.
A tészta elkészítése roppant egyszerű, viszont a sütés igényel némi fifikát. Többek között azért, mert ezt a palacsintát fedő alatt kell sütni. Mutatjuk, hogyan lesz tökéletes.
Hozzávalók:
Elkészítés: