TÜZELŐÁLLÁS

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.10.25. 10:47
Módosítva: 2024.10.25. 11:29

Szoboszlainak üzentek, ezt nem hagyta szó nélkül a Liverpool

Az FC Liverpool pénteken kora reggel üzent a magyar labdarúgónak. Szoboszlai Dominiknak minden bizonnyal jólesett az angol csapat gesztusa.

Pénteken ünnepli a 24. születésnapját Szoboszlai Dominik, aki sorban kapja a gratulációkat. A Liverpool játékosát még szerda éjjel az RB Leipzig otthonában köszöntötték, ahol egykori csapata ellen lépett pályára, majd a Liverpool sem hagyta szó nélkül a jeles eseményt, péntek reggel nem felejtette el magyar játékos születésnapját, az X-en fotókkal üzent neki – írja a Magyar Nemzet.

Szoboszlai minden bizonnyal akkor lenne igazán elégedett, ha a születésnapja alkalmából vasárnap a Liverpoollal nyernének az Arsenal elleni csúcsrangadón. A Liverpool vezeti a tabellát, a londoni alakulat négy ponttal szorul mögé.

Meddig jutnak Szoboszlaiék?

A magyar futballszurkolók számára a Liverpool szereplése a BL-ben egy külön kupasorozatnak felel meg. Szoboszlai Dominik szereplése ugyanis sokkal kardinálisabb kérdés, mint az, hogy kié lesz a BL-trófea. Hacsak a kettő nem esik majd egybe, azaz a Liverpool megnyeri a legrangosabb kupasorozatot. A fogadók rendszerint szeretnek kisebb-nagyobb összegeket tenni a magyar válogatott csapatkapitányát felvonultató Vörösökre is.  BL-meccsek fogadásaival kapcsolatos infók itt!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek