TÜZELŐÁLLÁS

Szerző (s)

Létrehozva: 2024.10.21. 12:30

„Hiba lenne Máté Csabát meneszteni" - Sándor Tamás reagált a debreceni botrányra

Kieső helyre csúszott a Debrecen a labdarúgó NB I-ben, miután szombaton odahaza 5-0-ra kikapott a Pakstól. Máris edzőválságról pletykának, a Loki klublegendája, Sándor Tamás azonban türelemre int.

Sorrendben a negyedik vereségét szenvedte el a hétvégén a Debrecen, amely a bajnokságban eddig pontot sem szerzett az új vezetőedzővel, Máté Csabával. A Loki kieső helyre csúszott, a csapattal négyszeres magyar bajnok, tizenegyszeres válogatott Sándor Tamás amondó, a csapat alapembereinek is segíteniük kell abban, hogy a helyzet megforduljon. 

Debrecen
Minden az arcukra van írva, kieső helyre csúszott a Debrecen Fotó: Czinege Melinda

- Nehéz napirendre térni a szombati vereség fölött. Az első félidőt a tévében láttam, azaz 0-3-ig, mert a nálunk vendégeskedő két unokám pihenni tért, ezért kikapcsoltuk a készüléket. A végeredményről értesültem, tudniillik a lányom férje, az egykori DVSC-védő vejem, Kinyik Ákos a Paksban futballozott. Előttem nem világos a mostani debreceni edzőpolitika, hiszen Máté elődje, Szrdjan Blagojevics jól dolgozott, stílusos csapatjátékot épített fel - fogalmazott Sándor, aki nem tudja, miért menesztették a trénert. - Mindenki vérmes reményeket táplált a korábban a Ferencvárossal 10 meccsen kilenc győzelmet arató Máté Csaba érkezésének. A négy sorozatban elszenvedett vereség okait nem ismerem, a kivezető út megtalálásában 4-5 alapjátékosnak élen kell járniuk. Ez most nem az egymásra mutogatás ideje, efféle hullámvölgy minden együttes életében előfordul, hiba lenne egy hónap után Mátét elküldeni.

A DVSC-vel 275 élvonalbeli bajnokin 88 gólt szerzett Sándor még sohasem hallott olyasmiről, ami most előfordult: a Loki-drukkerek az ötgólos vereség után levetették Dzsudzsák Balázsékkal a mezeket, azokat Facebookon elárverezik, és a befolyt pénzösszeget jótékony célra ajánlják fel. 

A debreceni együttes szombaton a Fehérvár otthonában lép pályára. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek