TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.10.19. 17:55
Módosítva: 2024.10.19. 18:28

Teljes összeomlás Debrecenben, Dzsudzsák magából kikelve üvöltözött

Nem mindennapi verést kapott hazai pályán a nehéz helyzetben lévő Debrecen a labdarúgó NB I tizedik fordulójában. A Lokit a Paks ütötte ki 5-0-ra, a lefújást követően Dzsudzsák Balázs teljesen elvesztette a fejét.

Nagyon nincs jó formában a Debrecen, amely idén már túl van egy edzőváltáson, Máté Csabával azonban szintén nem tudott formába lendülni az együttes. A csapat szombat délután, hazai pályán szenvedett megsemmisítő, 5-0-s vereséget a Pakstól a labdarúgó NB I tizedik fordulójában. A hármas sípszót követően Dzsudzsák Balázs teljesen kikelve magából ordibált csapattársaival, a szurkolók pedig levetették a mezt a játékosokról.

Dzsudzsák Balázs
Dzsudzsák Balázs (balra) kiakadt a Debrecen megsemmisítő veresége után Fotó: Török Attila

Az Origo beszámolója szerint a lefújás után Megyeri Balázs nyilatkozott az M4 Sportnak, s miközben beszélt, Dzsudzsák Balázs egészen meghökkentő módon ordított saját csapattársaival. Mondandójának lényege az volt, hogy a Loki játékosai most ne a tévével meg a sajtóval foglalkozzanak, hanem azonnal menjenek ki a B-közép elé. 

Íme az emlékezetes interjú, a háttérben Dzsudzsák Balázs kifakadásával:

Később a DVSC szurkolóinál nem volt bocsánat: a futballistákat sörrel locsolták meg, valamint a mezüket is levetették.

Dzsudzsákék óriási bajban

A Debrecen a legutóbbi négy bajnokiját egytől egyig elvesztette, és most már visszacsúszott a kiesést jelentő 10. helyre. Az együttes csupán hét pontot gyűjtött kilenc összecsapás alatt, a forduló végére pedig a sereghajtó pozíciójába is visszacsúszhat, amennyiben Gera Zoltán rögtön győzelemmel indít a Kecskemét élén vasárnap (13:30, M4 Sport) a Puskás Akadémia ellen.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek