A NAP KÉPE

Szerző SK

Létrehozva: 2024.09.20. 06:15
Módosítva: 2024.09.20. 07:45

Lebuktatták Dzsudzsák Balázst, ezzel az álomautóval fotózták le

Saját klubja közölt fotót a Debrecen kiválóságáról. Később kiderült, egy Dzsudzsák Balázs nem teljesen örülhetett a fotónak.

Gőzerővel folyik a munka a Debrecen focicsapatánál, ahol két hete mutatták be a gárda új vezetőedzőjét. Máté Csaba debütált a kispadon, a gárda a Magyar Kupában Békéscsabán nyert 4-0-ra. A csapat legendája, Dzsudzsák Balázs is betalált, így mindenki önbizalommal telve készülhet a szombati bajnokira, melyet a Loki telt ház előtt vív meg a nagy rivális Nyíregyháza otthonában.

Dzsudzsák Balázs
Dzsudzsák Balázs a Magyar Kupában is betalált (Fotó: DVSC)

A gárda tagjai csütörtökön rendesen meg is érkeztek az edzésre, ekkor fotózta le a 109-szeres magyar válogatott Dzsudzsákot a klub munkatársa. Az Instagramra feltöltött fotón jól látni a csapatkapitányt, s a képen ott van Dzsudzsák Balázs autója is. Apró bökkenő, hogy a DVSC fotóján a Lexus rendszáma is látszódik, aminek a labdarúgó nem annyira örülhetett, ugyanis a kép megosztásánál már kitakarta azt.

Méregdrága Dzsudzsák Balázs autója

A Debrecen labdarúgója tavaly vehette át a szponzori autót. A Lexus honlapja szerint ennek a modellnek az ára 26,7 millió forinttól indul – írta akkor az Origo.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek