TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.10.13. 08:30

Vérig sértették Cristiano Ronaldót, a portugál sms-ben válaszolt

Antonio Cassano a visszavonulása óta a leginkább azzal szokta felhívni magára a figyelmet, hogy markáns véleményeket fogalmaz meg a többi futballistáról. Nemrég Cristiano Ronaldo kapta tőle az ívet, aki sms-ben frappáns választ küldött az olasznak.

Antonio Cassano többek között az AS Roma, az Internazionale, az AC Milan és a Real Madrid labdarúgója is volt. Az 39-szeres olasz válogatott középcsatár 2018-ban vonult vissza, tehetsége bár vitathatatlanul megvolt a sportághoz, végül nem tudta teljesen beváltani a hozzá fűzött reményeket. Cassano amióta nem aktív, igyekszik meghökkentőbbnél meghökkentőbb állításokkal sokkolni a közvéleményt, nemrég Cristiano Ronaldót kritizálta.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo visszaszólt Antonio Cassanónak Fotó: AFP

"Cristiano Ronaldo nem tudja, hogyan kell futballozni. Akár 3000 gólt is lőhet, lesz.rom. Gonzalo Higuain, Sergio Agüero, Karim Benzema, Robert Lewandowski, Zlatan Ibrahimovic és Luis Suarez tudta, hogyan kell összekapcsolódni, egységet alkotni a csapattal. Ők sok mindent tudtak, nem úgy, mint Ronaldo, aki mindig csak a gólszerzésre gondol" - mondta korábban Antonio Cassano.

Ronaldo nem maradt csendben

A 42 éves támadó nemrég a BSMT podcastban árulta el, hogy Ronaldo ezután privátban reagált az állítására, meglehetősen frappáns módon.

Miután azt nyilatkoztam, hogy Cristiano Ronaldo nincs a top 10-ben, SMS-t kaptam egy +34-es számról. Ő volt az, felsorolta az összes megnyert trófeáját. Illetve küldött mellé egy hangüzenetet is, hogy nem tisztelem őt

 - állította Cassano, amit az Origo szúrt ki. A portugál világklasszis a nyilvánosság előtt viszont nem kommentálta Cassano kritikáját.

Ronaldo egyébként nemrég újabb történelmet írt az az al-Orobah elleni meccsen, 2002 óta íródó pályafutása hatszázadik olyan meccsét játszotta, amelyen legalább egyszer a kapuba talált.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek