OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.10.03. 07:00
Módosítva: 2024.10.03. 08:03

„Bárcsak élne még” – Ronaldo könnyfakasztó gesztust tett

Az edzőváltás jót tett az al-Nasszrnek, a szaúdi együttes zsinórban negyedik összecsapását nyerte meg. Cristiano Ronaldo ezúttal az ázsiai Bajnokok Ligájában talált be, gólöröme pedig meghatóra sikeredett.

Az al-Nasszr a gyenge szezonkezdet után menesztette Luis Castro vezetőedzőt, a helyére pedig az AC Milannal 2022-ben bajnok olasz trénert, Stefano Piolit nevezte ki. Az új szakember remekül kezdett, eddig mind a négy találkozóját megnyerte a szaúdi topcsapattal. Legutóbb az ázsiai Bajnokok Ligájában aratott 2-1-es győzelmet az al-Rayyan ellen. Cristiano Ronaldo a második félidő 76. percében szerzett szép gólt, az ünneplés pedig egészen egyedire sikeredett.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo nem feledkezett el elhunyt édesapjáról Fotó: Anadolu via AFP

Ronaldo az édesapjáról emlékezett meg

Ronaldo a megszokott két gólöröme helyett ezúttal az ujjait az ég felé mutatva ünnepelt. A portugál zseni nem sokkal később ennek meg is osztotta az okát. A gólt édesapjának ajánlotta, aki 2005-ben hunyt el. Születésnapja azonban pont aznap volt, amikor Ronaldo is játszott, az ötszörös aranylabdás ezzel emlékezett meg szülőjéről.

Bárcsak élne még az apám. Ma volt a születésnapja, ezt neki ajánlom 

mondta Cristiano Ronaldo. 

A 39 éves támadó idén is nagyszerű formában van, eddig nyolc összecsapásán hét gólt szerzett klubcsapatában, a portugál válogatottban pedig Horvátország és Skócia ellen is betalált a Nemzetek Ligájában.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek