TÜZELŐÁLLÁS

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.10.13. 10:45

"Erőszakos ellenfél, szörnyű pálya" - Szoboszlai csapattársa inkább elhagyta a válogatottat

Az egyiptomi válogatott sztárja, Mo Salah inkább kihagyja csapata következő meccsét. Szoboszlai Dominik liverpooli csapattársa tartott a mauritániai fellépéstől.

Mo Salah visszatér Liverpoolba, miután elhagyta az egyiptomi válogatott táborát a pénteki, Mauritánia elleni összecsapás után. A Liverpool 32 éves sztárja, Szoboszlai Dominik csapattársa egy hete csatlakozott a válogatottjához. 

Mo Salah
Salah gólt szerzett az egyiptomiak legutóbbi meccsén Fotó: Sayed Hassan

Egyiptom pénteken 2-0-ra verte Mauritániát Kairóban az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőn, és Salah góllal járult hozzá a sikerhez. A két csapat kedden Mauritániában újra találkozik, de Salah ott már nem lép pályára - írja The Sun.

"Az egyiptomi válogatott technikai stábja Hossam Hassan szövetségi kapitány vezetésével megbeszélést folytatott Mohamed Salah-val, a Fáraók csapatkapitányával, és úgy döntöttek, a játékost pihentetik a következő mérkőzésen" - áll az egyiptomi szövetség közleményében.

Salah azért nem játszik, mert tartanak az ellenfél erőszakos, vad stílusától és az ottani pálya minőségétől. A keddi mérkőzésre a 8200 férőhelyes Cheikha Ould Boidiya Stadionban kerül sor Nouakchottban, amely műfüves pálya. A pénteki győzelem után Hossam Hassan "erőszakosnak" nevezte csapata ellenfelét, és leszólta a pálya talaját.

"Nem lesz könnyű dolgunk. Ha bármelyik játékos arra kér, hogy nem akar műfüves pályán játszani, beleegyezem" - mondta Hassan.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek