Kínos videó: Magyar Péter a nemi szervét fogdosva járatta le magát Strasbourgban

POLITIK
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.10.10. 14:10

„Nagyobb rendet szeretnék a válogatottnál" - Marco Rossi a szigorításokról beszélt

A magyar labdarúgó-válogatott részéről csütörtökön délután Marco Rossi szövetségi kapitány válaszolt az újságírók kérdéseire.

A magyar válogatott két mérkőzés után egy ponttal áll a Nemzetek Ligájában, ahol pénteken (20:45, tv: M4 Sport) Budapesten Hollandiát fogadja. Marco Rossi szövetségi kapitány a 69. mérkőzését vívja, ezzel pedig utoléri az örökrangsor második helyén az Aranycsapatot egykori vezetőjét, Sebes Gusztávot, és már csak Baróti Lajos (117 mérkőzés) lesz előtte. Az olasz szakember a csütörtöki sajtótájékoztatón elmondta, nagyobb szigort szeretne a válogatottnál - írta az Origo.

Marco Rossi Fotó: Csudai Sándor

"Balogh Botond az utolsó bajnokiján kapott egy rúgást, ezért csütörtökön edzett először, de alkalmas lehet a játékra a következő két mérkőzésen - mondta Rossi, aki ezután kitért a Sallai Roland által említett szigorításokra. - Nem kell zárda jellegű szigorításra gondolni, csak nagyobb rendet szeretnék bevezetni a válogatottba, mert az Európa-bajnokság után kissé a pontosság és a feszesség alábbhagyott a csapaton belül."

Rossi elismerte, a sztárokkal teli hollandok ellen nagyon kemény meccs vár a magyarokra.

"Az ellenfél várhatóan mindent megtesz azért, hogy ő dominálja a meccset, nekünk pedig meg kell próbálni minél inkább megnehezíteni a dolgukat és kontratámadásokkal operálni. Ronald Koeman, a hollandok szövetségi kapitánya minden bizonnyal érez majd nyomást és teljesítménykényszert magán és a csapatán" - fogalmazott az olasz szakember.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek