"Börtönbe juttatlak" - Magyar Péter megfenyegette volt barátnőjét

INSIDER
Létrehozva: 2024.10.11. 11:40

„Valami eltörött a magyar válogatottnál" - leleplezte Marco Rossi csapatát a legendás csatár

Az utóbbi öt tétmeccsén csak egyszer nyert a magyar labdarúgó-válogatott, amely a nyári Európa-bajnokság óta formán kívül teljesít.

A magyar válogatott a nyári Eb-n kétszer kikapott, és csak a torna leggyengébb csapatát, Skóciát győzte le egy 100. percben szerzett góllal. Azóta a Nemzetek Ligája szeptemberi meccsein gólt sem szerzett Marco Rossi együttese, amely 5-0-ra kikapott Németországban, majd gól nélküli döntetlenre zárt Budapesten Bosznia-Hercegovinával. Esterházy Márton, korábbi 29-szeres válogatott csatár, 1986-os mexikói vb-résztvevő szerint valami megváltozott az Eb óta.

Marco Rossi (balra) az NL-meccsen nem találkozhat Antonio Rüdigerrel: Julkian Nagelsmann pihenteti vezéregyéniségét
Marco Rossi (jobbra) csapata az Eb óta nem szerzett gólt Fotó: AFP

Sajnos sok játékosunk nem játszik a klubjában, és mindig elmondom, hogy ez meglátszik a válogatott eredményességén. Tény, valami eltörött a csapategységben, a kommunikációban az Eb-n. Ezt lehet látni a játékunkon. Sok jó egyéni teljesítmény kellene, hogy az egység helyrebillenjen. Az nagy marhaság, hogy az ellenfelet megzavarja a Puskás stadion vagy a Fradi pálya atmoszférája. Ezen mindig mosolygok, ha játékos vagy edző mondja. Ezek a futballisták minden héten nagy közönség előtt játszanak. 

- mondta a Mandinernek Esterházy, aki a péntek esti, hollandok elleni (20.45, tv: M4 Sport) meccsre nem akart tippelni.

"Nem mondom azt, hogy a hollandok a favoritok, háromesélyes meccs ez. Annak lesz némi pikantériája, hogy Szoboszlai Dominik a csapattársa, Virgil van Dijk, meg sok Premier League-ellenfele ellen játszik. A hozzáállással nem lesz baj, bízom benne, visszajön a csapategység, de ehhez kellenek a jó egyéni megoldások."

Esterházy játszott, sőt, gólt is szerzett azon a meccsen, amikor a magyar válogatott legutóbb, 1984 őszén legyőzte Hollandiát.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek