Sunyi trükkökkel játszott át milliókat a haverjainak Magyar Péter

POLITIK
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.25. 06:34
Módosítva: 2024.09.25. 08:31

Saldanha a legjobbkor ment a Fradihoz, óriási balhé tört ki Szerbiában – videó

A Fradi új csúcsigazolása a Partizan Beogradtól érkezett a magyar rekordbajnokhoz. Matheus Saldanha eddig remekel Magyarországon, korábbi csapata azonban romokban, a szurkolók ezt megunva pedig megrohanták az öltözőt.

Matheus Saldanha a nyári átigazolási időszak utolsó napjaiban érkezett a Ferencvároshoz, amely hárommillió eurót (1,1 milliárd forint) sem sajnált érte, amivel a labdarúgó NB I valaha volt legdrágább transzfere lett. A brazil támadó a szerb Partizan Beogradtól jött, amelynek színeiben tavaly gólkirályi címet szerzett. Nélküle azonban nagyon nem megy a klubnak, a szurkolóknak pedig elfogyott a türelmük.

Saldanha
Saldanha nélkül nagyon szenved a Partizan Beograd Fotó: Török Attila

Amióta Saldanha eljött, a belgrádi csapat kétszer kikapott, egyszer pedig döntetlent játszott.  „Kiderült, hogy Saldanha kellett a Partizannak a sikerekhez. Nélküle csak egy átlagos, rossz csapat a klub” – írta meg a Republika újság még a múlt héten.

Saldanha nélkül szétesett a Partizan Beograd

Hétfőn aztán a Partizan megsemmisítő vereségbe szaladt bele, ugyanis hazai pályán, 4-0-ra kikapott  az ősi rivális Crvena Zvezdától. A lefújást követően szélsőséges drukkerek egy csoportja nekirontott a hazai együttes öltözőjének, tört-zúzott, és a dühüket ily módon levezető ultrák támadása nyomán könnyebb fejsérülést szenvedett Alekszandar Sztanojevics, a Partizan Beograd szakvezetője, szúrta ki az Origo.

Elnézést kérek minden Partizan-szurkolótól azért, ahogyan elvesztettük a meccset. Vállalom a felelősséget. Ez mindannyiunk szégyene, de számomra a legnagyobb 

– fogalmazott Alekszandar Sztanojevics.

A Partizan ezzel visszacsúszott a kilencedik helyre a tabellán, tavaly még Saldanhával a második helyen végzett, hét ponttal a Crvena Zvezda mögött.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek