Vatikáni mintára új iszlám állam jöhet létre Európában

KÜLFÖLD
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.23. 18:20

Ronaldo szerelme döngölte földbe a Manchester Unitedet

Georgina Rodríguez sorozatának harmadik évada nemrég jelent meg. Cristiano Ronaldo szerelme mesélt az utolsó manchesteri időszakukról is, és nagyon megkönnyebbült, amikor végre elhagyhatta a várost.

Cristiano Ronaldo lassan két éve, hogy a szaúdi al-Nasszrt erősíti. A gólokat ugyan szépen termeli a portugál világklasszis, ám ez idő alatt mindössze egy trófeát, az Arab Bajnokcsapatok Kupáját tudta megnyerni még tavaly augusztusban. Ronaldo a 2022/23-as szezon elején a kispadra szorult a Manchester Unitednél, ami után 2022 novemberében botrányos interjút adott Hosszasan kiosztotta a klubot, amely ezt követően szerződést bontott vele. Ezt követően hagyta ott Ronaldo Manchestert, aminek szerelme, Georgina Rodríguez nagyon örült.

Ronaldo, Georgina Rodriguez
Ronaldo szerelme, Georgina Rodríguez örült, amikor elhagyhatta Manchestert Fotó: Justin Setterfield

Ronaldo szerelme, Georgina nem szerette Manchestert

Rodrígueznek nemrég jött ki a saját reality-sorozatának, az Én, Georginának a harmadik évada, amiben kitér a fent említett viharos időszakra is. Az argentin üzletasszony egyáltalán nem bánja, hogy el kellett hagyniuk Angliát.

Amikor Cris elmondta, hogy az al-Nasszr csapatában fog játszani, annyira megkönnyebbültem, mert nagyon el akartam hagyni Manchestert. Tudtam, hogy valami nagy dolog vár ránk, és motiváltak voltunk. Rendkívül boldog voltam, hogy Szaúd-Arábiába jöttem 

– mondta a sorozatában Georgina Rodríguez, amit a The Sun szemlézett. Ronaldo és argentin szerelme 2016 óta alkotnak egy párt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek