Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző CHI

Létrehozva: 2024.09.20. 18:00

Guardiola óriási bajba került, mindenhonnan kizárhatják a Manchester Cityt

Egyre nagyobb bajba kerül az angol sztárcsapat. A Manchester City nem csak a Premier League-ből repülhet, valamennyi sorozatból kizárhatják.

A Manchester Cityt kizárhatják valamennyi angliai kupasorozatból, ha bűnösnek találják az állítólagos szabálysértések miatt. Pep Guardiola együttese közel 130 üggyel néz szembe, amelyet felhoztak ellene – írja a The Sun. A sztárcsapatot pontlevonás és a Premier League-ből való kizárás fenyegeti, ha kiderül, hogy megsértette a szabályokat. Sőt, az FA Kupából és a Ligakupából is kitehetik, valamint a klubvilágbajnokságon sem indulhatna.

Pep Guardiola, Manchester City
Pep Guardiola és a Manchester City komoly bajba került (Fotó: Simon Stacpoole/Offside)

A Premier League szerint a Manchester City kilenc szezonon keresztül megszegte a szabályokat azzal, hogy állítólag nem szolgáltatott pontos pénzügyi információkat. Nem tették közzé teljes körűen az egyik menedzserüknek fizetett pénzügyi javadalmazásokat. A feltételezés szerint titkos szerződés volt, így az egyik menedzser sokkal többet kapott, mint amennyit hivatalosan közöltek. Azt is állítják, hogy a City öt éven keresztül nem tartotta be az UEFA pénzügyi fair play szabályait, valamint azt, hogy nem működött együtt teljes mértékben a Premier League vizsgálatával – írja az Origo.

A meghallgatás hétfőn kezdődött, a bizottság várhatóan márciusban hozza nyilvánosságra a döntését.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek