TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.11.

„Előre megtervezett csalás volt” – fényes nappal rabolták ki a magyar bajnok sportolót

Fényes nappal rabolták ki a magyar bajnok bokszolót. Koloszár Valentin a Népligetnél várta a buszát, amikor egy férfi váltópénzt kért tőle, amivel aztán elfutott. Ez pedig még csak a kezdet volt.

Koloszár Valentin tavaly az 57 kilogrammosok között szerzett magyar bajnoki címet bokszban. A fiatal sportoló a TikTokon rendkívül népszerű, a platformon már több mint 100 ezer követője van. Koloszár ezen az oldalon osztott meg egy sokkoló történetet. A bokszolót fényes nappal rabolták ki a Népligetben.

Koloszár Valentin
Koloszár Valentint fényes nappal rabolták ki Fotó: FULOP ILDIKO

Így verték át Koloszár Valentint

„Romániából jöttem haza, egy válogatott tornáról érkeztem Budapestre, onnan szálltam volna át Kaposvárra. Nagy bőröndökkel várakoztam a Népliget autóbusz-pályaudvaron, amikor odajött egy csávó babakocsival, benne a gyerekkel, hogy váltsak fel neki húszezer forintot, mert buszjegyre apróbb pénz kellene neki. Hirtelen nem tudtam, mit mondjak, de segíteni akartam, és pont volt nálam annyi. Oda is adtam neki, ő meg a kezembe nyomott egy kamubankjegyet. Izomból elkezdett futni a babakocsival, én meg a rajtam lévő két táskával utánarohantam” – mesélte Koloszár Valentin, amit a Magyar Nemzet szemlézett. Amikor utolérte, és szerette volna visszakérni a pénzét, a háta mögött megjelent egy nő, aki késsel a kezében elkezdte fenyegetni.

„Itt már leesett, hogy ez egy előre megtervezett csalás volt” – mondta az ökölvívó, aki állítja, az esetet kamera rögzítette, illetve egy biztonsági őr is végignézte, de nem volt hajlandó cselekedni.

Mondta, hogy ő nem látott semmit, nem szúratja le magát. Megkérdeztem, mi lesz, ha megverem a csalókat? Erre azt válaszolta, hogy kihívja a rendőröket.

Koloszár Valentin nem akart magának gondot ott helyben, ugyanis korábban két év felfüggesztett börtönre ítélték, pedig elmondása szerint akkor is csak védte magát. A biztonsági őr mellett több szemtanú is végignézte az eseményeket, ám egyikőjük sem csinált semmit. Koloszár végül kedden a rendőrségen feljelentést tett.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek