Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző B.

Létrehozva: 2024.08.01.

„Olyan dolgokat éreztem és láttam...” – kitálalt triatlonos, milyen volt a szennyezett Szajnában úszni

Sok vizet nyeltek a versenyzők, így hamarosan kiderül, valóban biztonságos-e a víz minősége.

Egy belga triatlonista árulta el, milyen volt a Szajnában úszni a 2024-es párizsi olimpián, miután sok vita alakult ki a víz minőségével kapcsolatban. Mint ismert, az edzéseket lemondták, és az eseményeket elhalasztották, mivel veszélyesen magas volt a szennyezettségi szint.

Sok vizet nyeltek a versenyzők, így hamarosan kiderül, valóban biztonságos-e a víz minősége Fotó: Yoan Valat

A triatlon azonban ezen a héten végre elindult, miután a Szajna "átment a teszten". A belga sztár, Jolien Vermeylen azonban kevésbé volt lenyűgözve a körülmények miatt.

Sok vizet nyeltem, így hamarosan megtudjuk, beteg vagyok-e vagy sem. Természetesen nem olyan volt az íze, mint egy Coca-Cola vagy egy Sprite...

- idézi a triatlonista verseny utáni nyilatkoztát a The Sun.

A híd alatt úszva olyan dolgokat éreztem és láttam, amelyekre gondolni sem akarok. Száz éve koszos a Szajna, ezért nem mondhatják, hogy a sportolók biztonsága az elsődleges

- tette hozzá.

Vízminőségi problémák miatt már több mint egy évszázada tilos az úszás Párizsban a Szajnában. És egy jelentős, 1 milliárd eurós projekt ellenére a víz még mindig nem felelt meg a szabványoknak a várt időn belül – ami az edzések lemondásához és a versenyek halasztásokhoz vezetett az ötkarikás játékokon.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek