TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.08.09.

Hosszú Katinka férje is beleállt az úszószövetségbe, rögtön kiteregette a szennyest

Továbbra sem csendesül a Hosszú Katinka által kirobbantott botrány, ami az Magyar Úszó Szövetség vezetőségének éles bírálásáról szól. Gelencsér Máté felesége oldalára állt és elkezdte kiteregetni a szennyest a szövetségről.

Hosszú Katinka néhány nappal Milák Kristóf olimpiai bajnoki aranya után a közösségi oldalán címzett nyílt levelet a Magyar Úszó Szövetséghez, amelyben nem akármilyen jelzőkkel illette őket. „A munkát ők nem végezték el, sőt hátráltatták. Ilyen alattomos, gerinctelen viselkedés után az egyetlen tisztességes lépés a teljes vezérkar lemondása lenne. Vissza kell vonulniuk a hadszíntérről. De ezúttal nem csak egy előrehozott választással, amit megfélemlítést és zsarolást alkalmazva újra választással semmivé tesznek, hanem véglegesen” – írta Hosszú Katinka. Nemrég férje, Gelencsér Máté is kiállt mellette, és ő is alaposan belerúgott a vezetőségbe.

Gelencsér Máté
Hosszú Katinka után Gelencsér Máté is belemart a Magyar Úszó Szövetségbe Fotó: Tumbász Hédi

A Magyar Nemzet kiszúrta, hogy Gelencsér az „Úszók” névre hallgató Facebook-csoportban írt bejegyzést, amelyben kellemetlen információt hozott napvilágra.

Gelencsér Máté álnéven posztolt

„Többen is megkerestek, hogy lenne pár edukációs jellegű felvetés/téma amiket megosztanak velem. Sajnos érthető okokból jelenleg még mindig sokan tartanak a MÚSZ-vezetéstől. szóval magamra vállaltam, hogy ezeket kommunikáljam" – kezdte Gelencsér Máté, aki Mathias Rex álnéven közölte a bejegyzését.

Mai fun fact: Tudta-e, hogy a 2022-es, Magyarországon rendezett FINA vizes világbajnokságon azért nem indult a férfi 4×100 méteres vegyes váltó, mert a szövetség elfelejtette benevezni?

Az üzenet arra enged következtetni, hogy Gelencsérnek vélhetően több, nagy port kavaró sztorija van a tarsolyában, amit szépen-fokozatosan szeretne a nyilvánosságra hozni.

A Magyar Nemzet információi szerint az úszószövetség az olimpia után reagálhat valamilyen formában az elmúlt napok eseményeire, egyben értékelheti a párizsi olimpián elért eredményeket.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek