Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző B.

Létrehozva: 2024.08.08.

Súlyos döntést hozott a Liverpool új edzője, ezzel el is dőlt Szoboszlai jövője?

Többen repültek a csapatból.

A Liverpool új edzője, Arne Slot négy játékost is kitett az első csapatból napokkal a szezon kezdete előtt. Pedig valamennyien játszottak a Vörösök felkészülési meccsein Amerikában.

A Liverpool új edzője, Arne Slot négy játékost is kitett az első csapatból napokkal a szezon kezdete előtt Fotó: AFP

Ben Doak, Tyler Morton, Lewis Koumas és Harvey Blair egyaránt "lekerült" az U21-es csapatba, amely most egy barátságos mérkőzésen 5-2-re legyőzte az Ipswichet. Bár még ebben a hónapban bezárul az átigazolási piac, mind a négy focista távozhat Liverpoolból.

A 21 éves Morton már az előző szezont is kölcsönben töltötte a Hullnál, de most végleg távozhat. A Serie A-ban szereplő Atalanta és a Bundesligában szereplő RB Leipzig is érdeklődik iránta. A Liverpool 20 millió fontra értékeli a középpályást. Doak nyáron várhatóan csak kölcsönben távozik a klubtól. A Brentford, a Southampton és a Leicester egyaránt egy szezonra szóló szerződéssel csábítja a fiatalt.

Ők lehetnek egyébként a Liverpool idei utolsó távozói, így végleg eldőlhetett Szoboszlai Dominik jövője, akire a jelek szerint nagyon is számít Arne Slot.

Érkező ugyanis még lehet a középpályára, a Vörösök a Real Sociedad középpályását, Martin Zubimendit nézték ki - írja a Mirror.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek