TÜZELŐÁLLÁS

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.08.30.

„Inkább a lelkeket kell rendbe tenni" - Dombi Tibor nagy feladatot kapott

Megbízott edző irányítja a Debrecent szombaton a labdarúgó NB I-ben. Persze nem akárki ül le a padra, a klublegenda, Dombi Tibor irányítja majd a csapatot.

A forduló pénteken a közepesen kezdő Fehérvár és a négy mérkőzéséből hármat megnyerő MTK összecsapásával kezdődik. Szombaton pedig bemutatkozik a Debrecen kispadján a Loki klublegendája, Dombi Tibor. Hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontottak Srdjan Blagojevic vezetőedzővel, így a Zalaegerszeg elleni mérkőzésen megbízott edzőként Dombi irányítja a csapatot.

Dombi Tibor
Dombi Tibor ideiglenesen irányítja a Lokit Fotó: Szabó Miklós

Nem a legkellemesebb szituáció ez nyilván, hiszen változtatás mindig akkor van, ha hullámvölgybe kerül a csapat vagy veszélybe kerülnek a kitűzött célok. Nagy dolgokat – hadrend változtatás – ilyenkor nem lehet csinálni az edzésen, inkább a lelkeket kell rendbe tenni, aki igényli azzal beszélni. Azt kell az embernek kiszúrnia, kinek mire van szüksége, hogy minél hamarabb rátaláljunk a győztes útra, mert egy ilyen szituációban csak az számít, nyerjen a csapat, ugyanis annál jobb gyógyszer nincs. Közhely, de most valóban csak a következő mérkőzés a fontos, messzebb nem érdemes nézni, hozzuk le valahogy a ZTE elleni bajnokit, aztán lesz, ami lesz. A csapat erős, jó a keret, a pillanatnyi helyezés nem a reális képet mutatja

 – nyilatkozta Dombi Tibor a haon.hu oldalnak.

Dombi volt már beugró edző a csapatnál. A DVSC-től származó információ szerint több edzőjelölttel is folynak tárgyalások, de megegyezés még nem történt. Úgy tudni, Máté Csaba, a Ferencváros korábbi pályaedzője a legesélyesebb a posztra.
 

OTP Bank Liga, 6. forduló:

péntek:

Fehérvár FC-MTK Budapest 20.00

szombat:

Debreceni VSC-ZTE FC 17.45
Diósgyőri VTK-ETO FC Győr 20.00

vasárnap:

Kecskeméti TE-Újpest FC 15.00
Paksi FC-Puskás Akadémia 17.30
Ferencvárosi TC-Nyíregyháza Spartacus 19.45

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek