Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.07.12.

Áll a bál a döntő előtt, az angol sztár felesége és szeretője is megjelent az Eb-n

Kyle Walker családi botránya feszültsége okoz az angol labdarúgó-válogatott edzőtáborában a Spanyolország elleni vasárnapi, Eb-döntő előtt. Az angolok hátvédjének felesége, és egykori barátnője is Németországban szurkol.

Anglia finoman szólva sem készül háborítatlan, nyugodt körülmények között a spanyolok elleni Eb-döntőre. Nem elég a tét, miszerint az angolok történetük első sikerére készülnek, a csapat hátvédje, Kyle Walker extra feszültséget okoz. A válogatott védelmének oszlopa magánéleti botrányokkal borzolja a kedélyeket, ugyanis felesége, Annie Kilner, és egykori barátnője, Lauryn Goodman is Németországba utazott, hogy Angliának szurkoljon... és Walkernek.

firo : 10.07.2024, Football, Soccer: UEFA EURO 2024, EM, European Championship 2024, Semifinal 1/2 Final, M50, Match 50, Netherlands - England
Kyle Walker magánélete miatt áll a bál az angoloknál Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A The Sun című napilap értesülései szerint az angol csapatot védő biztonsági személyzetet utasították, hogy az esetleges incidensek elkerülése érdekében tartsák távol Lauryn Goodmant attól a területtől, ahol az angol játékosok partnerei tartózkodnak. Annie Kilner négy gyermekével (Riaan, Roman, Reign és Rezon) utazott az Eb-re, Lauryn Goodman pedig a focistával közös két gyermeke egyikével tette ugyanezt, aki Kyla Walker 2-es számú mezét viselte "apa" felirattal a hátán. A hangulat puskaporos, mert Goodmant bajkeverőnek tartják.

"Laurynt bajkeverőnek tartják, és Annie attól tart, hogy összefut vele. Lauryn általában 100 méterre ül tőle, és Annie egyáltalán nem akar tőle semmit" - mondta egy forrás a Daily Mailnek.

Walker karrierje hemzseg a hűtlenséggel, prostitúcióval és szeméremsértéssel kapcsolatos botrányoktól. Ezek azt követően kerültek a címlapokra, hogy felesége, Annie Kilner bejelentette, elválik tőle, miután megtudta, hogy a férfi szeretője, Lauryn Goodmann a második gyermekével terhes. Kyle Walker a The Sunnak bevallotta, ostoba döntéseket hozott, amelyek miatt a házassága majdnem tönkrement.

Szörnyű, amit tettem, felelősséget vállalok érte. Hülye, ostoba döntéseket hoztam. El sem tudom képzelni, hogy Annie min megy keresztül. Próbáltam megkérdezni, de fájdalmat éreztem... A férfi, akinek szeretnie kellene őt, törődnie kellene vele, és ott kellene lennie mellette, ezt tette vele. A tetteim annyi fájdalmat okoztak annyi embernek. Sajnálom, mert ennek nem szabadna megtörténnie 

- magyarázta Walker, akinek sikerült megmentenie a kapcsolatát Annie Kilnerrel. 

A 34 éves játékos elismerte, önző volt, hogy nem mondta el a második fia születését a feleségének, Annie Kilnernek, aki akkoriban negyedik gyermekükkel volt terhes. Annie a focista szeretőjétől, Lauryn Goodmanntől értesült róla, a nő megmutatta neki a DNS-vizsgálatot, és még egy közös képet is, amelyen a lány és Kyle Walker együtt látható.

Ráadásul nem csak ez a románc terhelte meg Walker és Kilner kapcsolatát. A focista a 2016-os Európa-bajnokság idején prostituáltakkal is lebukott, illetve rajtakapták, hogy intim üzeneteket küldött a népszerű Playboy-modellnek, Carla Howe-nak. 

Most pedig a felesége és a szeretője is ott van Németországban. Gareth Southgate szövetségi kapitány aligha ezt tartja a legnyugodtabb helyzetnek az Eb-döntő előtt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek