Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.07.15.
Módosítva: 2024.07.15.

"Mindenki miatt le vagyok törve" - nem kertelt az angolok bukott edzője a döntő után

Anglia ugyan egyenlíteni tudott Spanyolország ellen az Európa-bajnokság döntőjében, ám végül ez is kevésnek bizonyult a győzelemhez. A lefújást követően Gareth Soutgate csalódottan értékelt.

Már a második félidő legelején Anglia hátrányba került Spanyolországgal szemben az Európa-bajnokság fináléjában. Ezt követően aztán a csereként beállt Cole Palmer egyenlíteni tudott és úgy tűnt, hosszabbításba torkollik az összecsapás. Ekkor viszont jött Mikel Oyarzabal, aki a spanyolok felé billentette a mérleg nyelvét. Gareth Southgate csalódottan értékelt a lefújást követően.

Euro 2024: Spain - England
Gareth Southgate ismét Eb-döntőt bukott Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Az angolok szövetségi kapitánya rögtön az ellenfél dicséretével indított. "Szerintem Spanyolország volt a torna legjobb csapata. Nem tartottuk elég jól a labdát, de az utolsó tíz percig jól álltunk. Mindenki miatt le vagyok törve, tényleg. A játékosok teljesen hihetetlenek voltak. Nagyon büszke vagyok arra, amit tettek. Egy nüansszal maradtunk csak alul" - nyilatkozta az UEFA honlapján Gareth Soutgate. A szövetségi kapitány kitért Palmer egyenlítésére is.

"Ekkor volt egy kis lendületünk a játékban. A végén nagy esélyünk volt az egyenlítésre is. Úgy gondolom, hogy a játékosoknak óriási elismerést kell adnunk, amiért eljuttattak minket arra a pontra, amit elértünk. Harcoltak, és büszkén viselték a címert. A legvégéig, az utolsó meccs utolsó öt percéig egyszer sem verték meg őket. Jellemet és rugalmasságot mutattak."

Anglia ezzel továbbra is vár az első Európa-bajnoki trófeájára. Három évvel ezelőtt hazai pályán jutottak döntőbe, ám ekkor Olaszország kerekedett föléjük büntetőpárbaj után.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek