TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.07.12.

Messiék megint nem bírtak magukkal, világsztár rappert aláztak

Argentína Kanadát legyőzve bejutott a Copa America fináléjába. Az elődöntő előtt a kanadai világsztár rapper, Drake jelentős összeget rakott fel hazájára. A pénz kútba esett, Lionel Messiék pedig az új ellenségével rúgtak bele egy hatalmasat.

Argentína csoportelsőként jutott tovább a Copa Americából az egyenes kieséses szakaszba. A negyeddöntőben megszenvedett Ecuador ellen és csak büntetőkkel tudott továbbmenni. Kanada ellen már könnyebb dolga volt, 2-0-val már a rendes játékidőben eldöntötte a találkozó sorsát és bejutott a fináléba. A lefújást követően Lionel Messiék „bónuszként” még a világsztár rapperbe, Drake-be is belerúgtak.

Toronto Raptors V Charlotte Hornets - NBA Game Of Season 2022-2023 At Scotiabank Arena
Drake (farmerben) alapos pofont kapott az argentin válogatottól Fotó: NurPhoto via AFP

A kanadai előadó nem aprózta el, és 300 ezer dollárt (108 millió forint) tett fel hazája győzelmére. A kimenetel eltalálása esetén 2,8 millió dollárra (1 milliárd forint) ugrott volna a bevétele. Ez azonban nem így lett, pechére pedig ez az infó az argentin válogatotthoz eljutott, akik egy alapos gyomrost kiosztottak neki a közösségi médián, szúrta ki az Origo.

A „Not Like Us” című szöveg Drake nagy ellenségének, Kendrick Lamarnak a számcímére utal. A páros között idén elmérgesedett a viszony, Kendrick már több diss tracket (bosszúszám) is készített Drake-ről, a Not Like Us pedig óriási sikert aratott.

Argentína a döntőben Kolumbiával találkozik majd, a finálét július 15-én, hétfőn rendezik Miamiban, magyar idő szerint hajnali 2 órától.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek