Létrehozva: 2024.06.20.
Módosítva: 2024.06.20.

„A játékvezető borzalmasan arrogáns volt" - kifakadt a magyar válogatott játékosa a vereség után

Második meccsét is elbukta a magyar válogatott a labdarúgó-Európa-bajnokságon. Nagy Ádám szerint a játékvezető hibázott az első német gólt előtt.

A magyar válogatott szerdán 2-0-ra kikapott Németországtól az A csoport második fordulójának meccsén. A lefújás után Nagy Ádám úgy vélte, a németek első gólját szabálytalanság előzte meg, lökték Willi Orbant, és a játékvezető fordított esetben másképp ítélt volna.

MIR_6216
 

Vissza kell nézni a bekapott gólt, mert az nagyban befolyásolta a meccset. Az volt az érzésem a játékvezető kapcsán, hogy az ő szemében egy kiscsapat játszott egy nagy csapat ellen, és nem mer a nagy csapat ellen fújni. Ha számon kéri az ember, akkor olyan arrogánsan tud beszélni, hogy az borzalmas, de ezt el kell fogadni. Az első gól kétes szituáció volt, a második félidő kezdése előtt, amikor sétáltunk ki, megkérdeztem a játékvezetőt, hogy vissza nézte-e, és azt mondta, igen, szerinte vállal volt a kontakt. Mondtam neki, hogy nem a váll a váll ellen volt, hanem váll a Willi háta ellen. Így döntött, és a VAR sem látta másképp. Biztos vagyok benne, ha fordítva történik, akkor lefújták volna. Összeségében erre a teljesítményre jobban tudunk építeni, mint a svájciak ellen. Ha ott tudtuk volna ezt a játékot hozni, akkor minimum egy pontot szereztünk volna. Ezért dühítő az első meccs.

- értékelt Nagy Ádám a meccset követően.

A magyar válogatott két mérkőzést követően pont nélül áll, és vasárnap Skócia ellen zárja a csoportkört.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek