Létrehozva: 2023.11.12.

"Csak a magas fizetésükkel tűntek ki" - keményen beszólt a Vidi legendája

A bajnoki címvédő Ferencváros futballcsapata augusztusban Sóstón 5-3-ra verte a Fehérvár FC-t, amely azóta formába lendült, a legutóbbi két fordulóban nyerni tudott. Vasárnap ismét találkoznak a felek.

Tieber László, a Videoton korábbi legendás csatára szerint most ideális a helyzet a fehérvári együttesnél, amely vasárnap 16 órakor (TV: M4Sport) a Ferencváros otthonában lép pályára az OTP Bank Liga 13. fordulójának meccsén. Eltűntek azok a játékosok, akik csak a magas bérükkel tűntek ki.

Sigér szerint ébresztőnek legalább jó volt a feröeriek elleni kiesés
A Genk után a Vidi vár a Fradira Fotó: Árvai Károly / Nemzeti Sport

"Nyáron számos olyan légiós futballista távozott Fehérvárról, akik inkább a magas fizetésükkel, mint sem a mutatott jó játékukkal tűntek ki. Miután ezek a zsoldosok már nem nálunk futballoznak, olyan magyar fiatalok kerültek előtérbe, akik valóban bizonyítani akarnak, a csapat és szurkolói egymásra találtak. A légiósok közül nagyont tetszik a 24 éves francia Mamoudou Karamako játéka. A dán Köbenhavntól érkezett kölcsönbe, aki – ha kezdőként küldik gyepre – feladhatja a leckét Botka Endrééknek vasárnap - vélte a 74 éves Tieber, aki döntetlent vár a Fradi ellen. - Bartosz Grzelak edző az érkezése után kijelentette, megmenti a kieséstől a Fehérvár FC-t,. Tavasszal megtette, és már képes bravúreredményekre is."

Hajdu Attila, a Novák Dezső irányította 1995-1996-os Bajnokok Ligája-idény kiváló Fradi-kapusa a napokban csípőprotézis-beültetésen esett keresztül. Jelenleg gyógytornára jár, és úgy véli, fővárosi siker jöhet vasárnap.

Amennyiben az Újpest elleni 3-0-s meccsen mutatott jó formát megismétlik Mohammed Abu Faniék, és feledték a Kecskemét elleni blamát, az idegenbeli 2-1-s vereségüket, vasárnap nincs mitől tartani

- fogalmazott Hajdu.

Dejan Sztankovics edző ezúttal is megkeverheti a paklit, mert Kristoffer Zachariassen és Samy Mmaee csütörtöki, Genk elleni EKL-találkozón kisebb sérülést szenvedett.

"Elég hosszú az FTC-kispad ahhoz, hogy ezt a bajnokit győzelemmel zárja a Ferencváros" – adott tippet a végeredményre Hajdu Attila.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek